Zvezdan Slavnić prvi put pokazao ćerku Saru: Uslikao se sa mezimicom, svi komentarišu njen izgled

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Slavnić nije želeo da javnosti eksponira svoju naslednicu koju je dobio pre braka sa Anom, međutim sada je prvi put osvanula njena footgrafija

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić privukao je pažnju javnosti tokom učešća u rijalitiju, kada je javnost i počela da se interesuje za njegov privatni život i članove njegove porodice za koje se tokom trjanja rijalitija ništa nije znalo - konkretno o ćerki Sari.

Slavnić nije želeo da javnosti eksponira svoju naslednicu koju je dobio pre braka sa Anom, međutim sada je prvi put osvanula njena footgrafija.

On je danas na svom Instagramu objavio sliku na kojoj pozira sa ćerkom s kojom je otišao u šoping, a pozirali su nasmejani kako on, tako i Sara o kojoj se gotov ništa ni ne zna.

- To je moja devojčica - napisao je Slavnić na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, a kako izgleda lepa Sara pogledajte u nastavku teksta:

Inače, još dok je bio u Zadruzi često je u svađama koje je imao sa Anom pominjao ćerku koju je dobio još u prvom braku. Ana je takođe nekoliko puta pominjala lepu plavušu s kojom je imala divan i korektan odnos.

(Telegraf.rs)

Video: "Izgladićemo odnose kad odemo kući": Nadica Ademov izašla iz porodilišta, pa pomenula ćerku i muža

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Верка

    6. avgust 2023 | 21:18

    Свиђа ми се ово дете. Могу да се поносе мајка и Славнићи.

  • Dule

    6. avgust 2023 | 23:54

    Nazalost ovoa lepa devojcica ima ovakvog oca.Nula od coveka,a vidim da mu je i slavni otac PROLUPAO.

  • Biljana

    7. avgust 2023 | 07:17

    Predivna bića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA