Maja Berović zaustavljena na granici: Pevačica priznala šta se desilo

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ekipa Telegrafa leto provodi na crnogorskom primorju, a tamo smo zatekli i Maju Berović, koja je sinoć nastupila u prepunoj diskoteci Top Hill

Pevačica Maja Berović nastupila je sinoć u klubu Top Hill u Budvi.

Naime, ekipa Telegrafa leto provodi na crnogorskom primorju, a tom prilikom smo porazgovarali i sa pevačicom o brojnim temama.

Maja nam je na samom početku otkrila zašto je bila zaustavljena na granici.

- Nisam samo ja bila zaustavljena. Bio je veliki protest, kada smo mi naišli na granični prelaz. Čekali smo dva sata da se otvore rampe. Baš sam žurila, od prelaza do Budve sam putovala 3 sata. Ljudi su šetali uznemireni i nervozni, a ja sam ležala. Baš je bilo stresno za mene, jer sam navikla da uvek dođem na vreme, čak i ranije, da popijem kafu sa dragim ljudima i odmorim - rekla je ona na samom početku.

Maja se dotakla i Barbare Bobak i istakla da pomno prati njen uspon i da joj je drago šta je sve postigla.

- Barbara je toliko divna, znam jako dobro ko je ona. Pratim taj njen rast i uspon s obzirom da je na početku pevala moju pesmu "Crno zlato" i jako mi je drago da sluša novi album i da joj se sviđa - rekla je ona iskreno.

Maja se dotakla i sujete na estradi, izostanka podrške od strane starijih kolega, a ceo intervju pogledajte na vrhu teksta.


(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović napravila luksuznu proslavu za rođendan sina: Skoro sve je u zelenoj boji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA