"Papkova devojka mi je lajkovala slike": Filip Car brutalno uzvratio Dejanu Dragojeviću

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

"Sve ono što je hteo ranije da iskali na meni, a držao u sebi, radi ove godine", rekao je Filip

Rat između Filipa Cara i Dejana Dragojevića se ne smiruje. Nakon što ga je zadrugar iz Crikvenice porzvao da treba da stavi prst na čelo i da se zapita zašto ga sve devojke ostavljaju, Dejan je krenuo u napad.

On je provocirao svoju bivšu, a Carevu sadašnju devojku Aleksandru Nikolić, ali i njega i govorio najbrutalnije stvari o njima.

Zato je Filip odlučio da mu odgovori putem Instagrama.

- Sve ono što je hteo ranije da iskali na meni, a držao u sebi, radi ove godine. Papka nisam uvredio jednom, kao ni njegovu devojku, koja mi je lajkovala slike, pisala poruke i raspitivala se o meni. Hoće li biti žrtva i kada ga ona šutne? Više se bavi bivšima i njihovim momcima, nego njom, pa kad opet dobije pedalu, hoće li biti jadan? Zapitaj se šta si govorio za rođenu majku, brata i oca. Neki dan si bio na svadbi kod rođake kojoj si brata prijavio policiji - napisao je Car, pa nastavio:

Filip Car Prinstkskrin: Instagram/ filip_car_capo_ck

- Je l i Jovani izbacuješ šejtana na uvo i radiš neke stvari, koje tvoj psihopatski mozak dobro krije od javnosti? Dobro znaš da, kad bi tvoje bivše o tebi pričale ko si zapravo ti, ali neće, jer bi se onda svi okomili kao strvine, jer si u dosluhu sa adminima istih stranica i vršiš sajber nasilje. A meni za to zvone j**a, po meni udrite, ali mi ne glumi duhovnog i vernog čoveka, jer znam ko si, smrade, koji prodaje, optužuje, vređa i namešta najmilije. A kad te Filip resetuje, glumiš sina i brata - napisao je Filip.

(Telegraf.rs)

Video: Oluja uništila imovinu Dragojevića u Veterniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. avgust 2023 | 22:20

    Ne znam zašto ali ja ovom Filipu verujem

  • stojadin pavlovic cole

    4. avgust 2023 | 23:42

    Zijad je decko psihicki bolesnik koji je prodao majku oca, brata, veru, sve sto je moglo i jos sada pol da smeni da se zove zuleja. Zamislite vi kad je jedan Filip Car koji mu je spavao sa zenom i devojkom i najverovatnije ce i sa ovom novom je pozitivan u odnosu na njega.

  • Lela

    4. avgust 2023 | 23:05

    Ovaj Filip je brzoplet ali nije pokvaren i ima dobru dušu dok je ovaj Dejan podmukao odvratan ljigavac otkada sam videla sve to o njemu o veri smučilo mi se .. daleko mu lepa kuća

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA