"Teže od robije mi je pao razvod sa Sonjom": Aca Lukas o zatvoru, drogi i najtežem periodu u životu

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Pevač retko govori o ovim situacijama javno

Folker Aca Lukas osvrnuo se na svoj brak sa Sonjom Vuksanović i otkrio da trenutak kada se razvodio od nje smatra najtežim periodom u svom životu.

Lukas je proveo pola godine u zatvoru, nakon što je 2003. uhapšen u akciji Sablja, a zbog posedovanja oružja bez dozvole, kada je ubijen srpski premijer Zoran Đinđić, ali, kako kaže, ni to mu nije teže palo od razvoda.

- Teže od jednog i drugog bilo mi je kad sam se poslednji put razveo. Najteža situacija u životu! Ali sve se u životu prebrodi. Sa svim svojim bivšim suprugama sam ostao prijatelj - rekao je Lukas i dodao:

- Ima važna rečenica, ne želim biti Sokrat ili Aristotel… Moj život se svodi samo na tu jednu rečenicu: "Postao sam najsretniji čovek na svetu onog dana kad sam spoznao da je život jedno teško sra*e". Ne samo meni, nego svima. To je tako meni, tebi… Znaš, uzimao sam kokain ceo život, nisam mogao deci reći to… Danas im mogu reći: "Nemojte to uzimati, droga je štetna!".

Osvrnuo se i na period kada je konzumirao zabranjene supstance i otkrio da li mu je bilo teško da izađe iz tog pakla.

- Nije jer kad sam poželeo ja sam izašao. Uzimao sam samo kokain. Sa njima mogu imati probleme samo oni koji imaju puno love i mogućnosti da se navuku. Kad mi je doktor rekao da prestanem piti ja sam prestao, tako je bilo isto i sa drogom. Imam društvenu odgovornost koju malo ko od mojih kolega ima i zato pričam o ovome. Otac sam četvoro dece, znam koliko me i druga deca vole. Ne želim da se neko od njih počne drogirati zbog mene - iskreno je rekao Lukas za Slobodnu Dalmaciju.

Inače, u svojoj autobiografskoj knjizi "Ovo sam ja" pevač je napisao da je imao lisice na rukama kad se u zatvorskom hodniku susreo sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, kako su ga čuvari skidali do gole kože i ponižavali, te da je u zatvoru shvatio da čovek može živeti bez intimnih odnosa, ali ne i bez pesme.

(Telegraf.rs)

Video: Neko ima dva fakulteta, a neko osnovnu: Koje škole su naši poznati završili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    4. avgust 2023 | 16:24

    Она се нагледа лепе фаце и наслушала немуштог говора

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA