"Ja sam samohrana majka, tako će i ostati": Bolne reči Tare Simov nakon raskida sa Danilom

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Palo je javno priznanje da više nisu u vezi

Tara Simov i Danilo Raičević Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka Tara Simov i Danilo Raičević nedavno su dobili sina Nikolaja, a samo nekoliko dana kasnije novopečena mama je objavila kako njihov odnos ne funkcioniše kako bi trebalo.

Na Instagramu se oglašavala porukama kako "dobar otac ne zlostavlja majku njegovog deteta", dok je Danilo nju branio usled priče da "nema od čega da živi".

Jedan drugom gotovo svakodnevno upućuju tajne poruke na društvenim mrežama, ali su o raskidu izbegavali da pričaju javno, sve do sada kada je Tara potvrdila da više nije u vezi sa Danilom.

- Jednom i nikad više se neću oglašavati na ovu temu. Ja sam slobodna devojka, samohrana majka i tako će ostati do daljnjeg - poručila je Simova, iz čega se može zaključiti da se sada sama brine za svog naslednika Nikolaja.

Inače, njen bivši partner Danilo Raičević danas je objavio fotografiju na kojoj ima modricu iznad oka. Fanovi su počeli masovno da je šire po mrežama, da bi se Danilo oglasio skoro pet sati kasnije sa objašnjenjem od čega je nastala.

- Sa treninga je modrica - napisao je on, a fanovi su ga napali.

"Ma daj, pa što to nisi odmah napisao", "Niko ti sad ne veruje, realno", "A ti kao nisi znao da će svi pomisliti da je od Tare?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Tara Simov se mazila sa sinom, pa otkrila kakav problem ima: "Piće mamino mleko po cenu života"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    31. jul 2023 | 22:21

    Jadno to dete!

  • Ana

    31. jul 2023 | 23:28

    Nova moda.. rodi dete, sutne muza, dobije alimentaciju, pa ajde u promet opet, zivela sloboda

  • Ja

    1. avgust 2023 | 09:47

    Ne pravite decu ako niste sigurni da zelite promene u vasim zivotima...brak(zajednica) se veoma lako rastavlja,a veoma tesko cuva! Nekad se precuti, nekad se proguta, nekad se zaspi dupe od dupe,o tome niko ne prica svi prestavljate kako treba biti u braku i kako je sve bajno i sjajno ali ima i druge strane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA