Skinuo se i Željko Mitrović: Devojka mu masira stopala posle lude žurke sa zetom milijarderom

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

- Saniraju se posledice teške noći - napisala je Milica.

Željko Mitrović uživa u Sen Tropeu sa ženom Milicom, ćerkama Andreom i Kristinom, te njihovim momcima Šonom i Ilijom.

Cela ekipa je prošle noći "jako" lupovala u jednom tamošnjem klubu, gde se vlasnik televizije Pink toliko opustio da je đuskao sa igračima i zaposlenima. Nakon lude žurke, Milica je jutros snimila Željka na plaži, kako u kupaćim gaćama leži na ležaljci, dok mu devojka masira stopala.

- Saniraju se posledice teške noći - napisala je Milica.

Podsetimo, Željkova ćerka Kristina verena je sa Ilijom, milijarderom iz Ukrajine.

Kristina i Ilija su se upoznali tokom školovanja u Velikoj Britaniji i žive u Londonu, a Željkova ćerka redovno kači na svoj Instagram profil slike kako uživaju u luksuzu. Skoro svakog jutra je dočekuju buketi cveća i pokloni, a njihovi stajlinzi i skupa kola privlače veliku pažnju javnosti.

On je naslednik porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma. Kristinin budući suprug ima privatan biznis koji vodi u Londonu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ima i svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače i veliki broj skupocenih automobila.

Ilija se nedavno pohvalio i mnogo skupljim komadom sata marke "Richard Mille" kojem cena doseže neverovatnih 700.000 evra. 


Osim što voli skupocene satove i markiranu odeću, prema fotografijama, mediji zaključuju kako cigare marke Tompus ne ispušta iz ruku. Za takvu jednu cigaretu zna da izdvoji i do hiljadu evra. Često se zna pohvaliti kako jede u ekskluzivnim restoranima gde se za ulazak plaća i godišnja članarina i do nekoliko stotina britanskih funti.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta nam je Čola rekao o pesmama koje se danas smatraju hitovima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA