Danijela Martinović otkrila sve o novom dečku: Pevačica nakon razvoda od Graše uživa u ljubavi sa inspektorom

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kako hrvatski mediji pišu, pevačica ima novog dečka, policijskog inspektora Josipa Plavića

Pevačica Danijela Martinović nakon razvoda od Petra Graše, koji se oženio m14 godina mlađom Hanom Huljić, ponovo uživa u ljubavi.

Kako hrvatski mediji pišu, pevačica ima novog dečka, policijskog inspektora Josipa Plavića.

Iako je sve krenulo sasvim poslovno, rodila se i ljubav, a simpatije su bile prisutne već prilikom njihovog prvog susreta.

Naime, Danijela i Josip su se upoznali kada je pevačicina advokatica prošle godine podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

- Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora, umesto "doviđenja", rekao mi je: "Neka vas prati osmeh." Odmah sam znala da je reč o posebnoj osobi. Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvek pronađe način i svemu pristupa temeljno - ispričala je Danijela.

Prvi susret je mnogo obećavao, sa svaki naredni je govorio da među njima postoje velike varnice. Par je potom uplovio u vezu, a pevačica ne krije da je on njena mirna luka.

- Josip i ja smo više od lepog para. Ali po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno srećna. Josip je moja luka - rekla je Danijela za Story.hr.

Podsetimo, Danijela Martinović i Petar Grašo su stavili tačku na svoju vezu posle 24 godine, a potom sa novim partnerima otvorili nova poglavlja. Grašo je sa Hanom Huljić osnovao porodicu i nedavno dobio ćerkicu, dok je Danijela našla svoju srodnu dušu.

(Telegraf.rs)

Video: Grašo napravio koncert za pamćenje u punoj Beogradskoj areni: Pogledajte najlepše trenutke s nastupa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    30. jul 2023 | 08:42

    Od srca joj zelim srecu, ne znam da li je ostavljena o strane Grase, ali postoji ona cuvena recenica , ko zna zasto je to dobro' 😍😍😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA