"Tea Tairović mi je bezobrazna, ali kad čujem Aleksandru Prijović otpadnu mi i kosa i gaće"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Edita je, kao i uvek, rekla svoje iskreno mišljenje

Pevačica Edita Aradinović prokomentarisala je albume i uspehe svojih koleginima, Milice Pavlović, Tee Tairović i Aleksandre Prijović.

Naime, ona je istakla da su albumi totalno različiti, ali da najviše "otkida" u izlasku na pesme i energiju Tairovićeve, dok za Aleksandru kaže da uživa kida.

Popularna pevačica Edita Aradinović nedavno je dala svoje komentare o novim albumima koleginica Teodore Džehverović, Aleksandre Prijović i Milice Pavlović u intervjuu za Kurir televiziju.

- Sva tri albuma su potpuno različiti muzično, pojela bih se kada bi trebalo da izaberem. Sve tri ličnosti su za sebe, pošto ih poznajem sve tri pa mogu to da stvarno kažem. Tea mi je bezobrazna vatra, ona je meni živa vatra. Kada bih trebala večeras da izađem, a inače teško me je izvesti u izlazak, otišla bi na Teu, zato što bih želala da đuskam. Želala bih da gledam, da me vozi, da sam puna adrenalina - istakla je pevačica.

- Sa druge strane, sad u poslednje vreme sam nešto emotivno nestabilna, opet bih se tu pronašla u Prijovićki, zato što kad je čujem, meni otpadne mi kosa, otpadne mi sve, i gaće mi je otpadnu, bukvalno mi sve otpadne kad je čujem, pogotovo uživo, zato što ja mislim da ona uživo bolje zvuči. Sviđa mi se njen album - rekla je pevačica za "Kurir".

Podsetimo, Edita je poznata po svom specifičnom humoru, a nedavno je bila na meti kritika zbog negativnih komentara na račun Senide i Aleksandre Prijović, ali je ona samo želela da pokaže korisnicima društvenih mreža kako to izgleda kada oni pišu uvredljive stvari javnim ličnostima, a da ih pritom nikada nisu ni upoznali.

(Telegraf.rs)

Video: Edita u crnim tangama se pela na prozor smeštaja u Dubaiju: Pre toga se snimala u krupnom planu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA