Edita Aradinović o Aleksandri Prijović: "Cela izoperisana, ne zna da peva i nema hit. Fuj!"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Edita je bila brutalna

Velika prašina digla se kada je Edita Aradinović na Instagramu izvređala koleginicu Senidu Ajdarpašić, a sada je to ponovo učinila, ali Aleksandri Prijović.

Edita je ostavila komentar na stranici koja je objavila fotografije Prijovićke nekad i sad i tom prilikom uputila prozivke na račun koleginice.

- Cela izoperisana, ne zna da peva i nema hit. Fuj! - napisala je Edita.

Edita je, kao što je bio slučaj i sa Senidah, bila ironična i želela je samo da pokaže kako to izgleda kada ti neko ispod fotografija i snimaka na društvenim mrežama ostavlja pogrdne komentare i upućuje brojne uvrede, a da te pritom ni ne poznaje.

Pokušala je da skrene fokus na to, i naravno, uspela je.

Podsetimo, Edita se nedavno oglasila za Telegraf otkrila da je bila ironična sa negativnim komentarima na račun svojih koleginica i da je želela da pokaže hejterima kako izgleda kada ih vređaju na društvenim mrežama.

- Moji komentari su krajnje sarkastični i ironični, na konto ljudi koji nemaju šta drugo da rade, nego da pljuju druge, pa da vide kako to zapravo izgleda kada napiše neko ko ima malo veći uticaj od njih samih. Mislim da je grozno komentarisati nečiji fizički izgled, ugled, ako neko iza sebe ima uspešnu karijeru, kao što ima na primer genijalna Senidah - objasnila nam je Edita tom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Edita u crnim tangama se pela na prozor smeštaja u Dubaiju: Pre toga se snimala u krupnom planu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Una

    28. jul 2023 | 09:11

    Zašto Edita spominje Aleksandrine operacije, kad je i ona ugradila grudi, povećala usne i smanjila nos ? A još Aleksandra peva odlično i ima hitove, da li se ova Edita šali ?

  • Ksize

    28. jul 2023 | 00:25

    Treba da te bude sramota kada kažeš da Aleksandra nezna da peva... u druge stvari ne želim da ulazim, svako ima pravo da sa svojim telom radi sta mu je volja!!! A sto se tice pevanja, peva mnogooo dobro....

  • Bd

    28. jul 2023 | 06:30

    I puni dve arene a ti ne možeš ni svoju mahalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA