U kakvu je boginju izrasla ćerka Ivana Ivanovića! Staša se pojavila u spotu Relje Popovića i svi kažu "vau"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Godinama se bavi plesom a za potrebe spota odigrala je i osmislila božanstvenu koreografiju

Ivan Ivanović Bajaga Ivan Ivanović / Printskrin: Youtube/NOVA VIDEO

Srpski pevač i reper, nekadašnji član grupe "Elitni odredi", Relja Popović, izbacio je novi hit "Hladno leto" pre sedam dana, koji je publika već zavolela, pa se zato visoko kotira na Jutjub trending listi.

Relja je još jednom očarao masu svojim prepoznatljivim zvukom, ali i vizualnim efektom i umetničkim spotom u kome se našla mlada balerina, ćerke našeg poznatog voditelja Ivana Ivanovića, Staša.

Lepa Staša Ivanović, koja ima samo 19 godina, dugo se bavi plesom i završila je baletsku školu "Lujo Davičo", a članica je i plesnog ansambla "Bitef teatra".

Ljubav prema sceni je nesumnjivo nasledila od oca, kog već godinama gledamo na malim ekranima. Stašin talenat za ples je neosporan, a u Reljinom novom spotu imali smo priliku da se u to i uverimo.

Fotografije sa snimanja mlada balerina je podelila i na svom Instagram profilu, gde je otkrila da je sama bila zadužena za pokrete i ples koji je maestralno odigrala pred kamerama.

Njen graciozni ples pogledajte u snimku ispod.

Podsetimo, voditelj Ivan Ivanović je izuzetno blizak sa naslednicom, a kako je isticao u intervjuima, zajedno su proputovali svet i jedno drugom su najbolje društvo.

- Staša i ja imamo super odnos, oduvek. Neki, onako, drugarski, ali zna se da sam joj ja prvi među jednakima, a da je ipak moja poslednja, i to volim. Forsiramo iskrenost i prijateljstvo kao osnovu - rekao je Ivan jednom prilikom, a oni su uradili i zajedničke tetovaže na ramenu, koje simbolizuju njih dvoje.

Pored Staše, koju je dobio iz prvog braka sa Zoricom Trivić, Ianović ima i ćerkicu Lolu, koju je dobio sa partnerkom Anjom Petrović i koju Staša neizmerno voli i često kači na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

 

Video: Relja Popović iznenadio priznanjem: Prvi put sam otišao na selo kad sam ušao u vezu s Nikolijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    27. jul 2023 | 20:59

    Sto je vauuu u p.....

  • Maja

    31. jul 2023 | 18:32

    Nit je ovo dete boginja DALEKOO i da je lepa uopste..Relja uvek ima te ruznjikave ribe u spotovima.Valjda je zato i ozenio Nikoliju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA