Oglasio se bivši muž Jovane Jeremić nakon smrti majke: "Nema predaje, biće onako kao da si tu, bez straha"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Voja je podelio njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu i oprostio se potresnim rečima

Bivša svekrva voditeljke Jovane Jeremić, Zorica Milošević, preminula je u 71. godini.

Naime, nakon što se Jovana oglasila na svom Instagramu, sada je to učinio i njen bivši suprug, Vojislav Milošević, koji se emotivnim rečima oprostio od svoje majke.

Voja je podelio fotografiju sa majkom i zahvalio joj se za sve što je uradila za njega.

- "Blago onom ko dovjeka živi, imao se rašta i roditi". Otišla je na neko lepše mesto, žena koja ja od mene stvorila čoveka, odgovornog, radnog, čestitog, čoveka koji ne priznaje poraz već se vodi doktrinom njenom koja kaže: "Daj, daj, daj, moraš napred, moraš da pobediš jer život ne trpi gubitnike." Ne želim da kažem zbogom majko, jer ljudi poput nje nikad ne umiru. Njihova dela traju zauvek, prepričavaju se i sa ponosom prenose na one koji dolaze iza nas. Otisla si na Sabor Svetog Arhangela Gavrila, anđela koji je nagovestio Hristovo vaskrsnuće, koji je nagovestio pobedu života nad smrću. Zato, nema majko moja predaje, biće onako kao da si tu, bez straha i bojazni od nepoznatog sutra. Jer si me učinila spremnim za pozornicu zvanu život. Nema reći kojima mogu da zahvalim na svemu. Nema reči, već ću to učiniti sledeći tvoju viziju koja kaže: "Ako svetlo tražiš, svetlo ćeš i naći!" Večna slava i hvala! - napisao je Voja.

Podsetimo, Jovana se i sama nedavno oglasila i pružila podršku Zorici da prebrodi težak period i opaku bolest.

- Moja svekrva! U životu mi je bila najveća podrška. Moja svekrva. Čuvala mi je dete kada mi se svet raspadao. Podržavala moje snove, verovala u mene kad niko nije. Noćima smo sedele na terasi i pričale. Pile naše kafe. Pravile muzičke delove jutarnjeg programa na početku moje karijere. Ona je uvek verovala u mene. Moja svekrva. Profesor muzike. Avangardna Žena. Lavica. Svetska zena. Karakterno ista ja. Naša ljubav, poštovanje i iskrenost nadmašile su ovozemaljsko vreme - napisala je Jovana dok su joj u očima bile suze.

- I sada se bori lavovski. Ne posustaje. Ovo je primer zdravog odnosa. Razvod od njenog sina nas nikad nije razdvojio. Ni mene od Voje. Samo smo još veći prijatelji. On je moj prvi suprug, nikad bivši muž, njegove ljubavi posle mene sam blagoslovila, a Voju podržala u svakom smislu, a moja Zoka je moja svekrva za sva vremena. Volim te, Zoko, Zoko lavice - dodala je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić snimila spot za pesmu: "Roleks" od 60.000 evra joj pozjamila drugarica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baka

    26. jul 2023 | 18:37

    A kako momak moze pricati o sebi u superlativu . Hvaliti samog sebe. To treba da radi drugi umjesto tebe . Slabo te je majka vaspitala. A naravno zelim da vjerujem da je ona bila dobra zena .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA