Objavljen apel za pomoć srpskom glumcu koji se nalazi u Grčkoj: "Hitno, ima li ko da poveze Ćustića?"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 18

Glumac je u Grčkoj sa ženom Jelenom

Na Fejsbuk stranici "Grčka Info" objavljen je status u kojem se pita i moli za pomoć našem proslavljenom glumcu Slobodanu Ćustiću i njegovoj ženi Jeleni, koji se nalaze u Grčkoj.

- Hitno! Ima li koga da danas ili ujutro poveze našu ljudsku i glumačku veličinu Slobodana Ćustića od Sivirija sa Kasandre makar do Gevgelije? - objavljeno je na pomenutoj stranici.

Nakon toga se oglasila i Jelena.

- Pozdrav svima! Pisala sam pre 6, 7 dana, s obzirom na to da smo imali ozbiljan kvar na automobilu kad smo dolazili na more, te smo morali da iznajmimo auto u Solunu, da bismo stigli u Siviri. Tad sam dobila veliku podršku i pomoć grupe, na kojoj sam neizmerno zahvalna, a uz to i lepo poznanstvo sa porodicom koja me je vratila iz Soluna u Siviri, nakon što sam vratila iznajmljeni auto - navela je ona na mrežama.

- Sad ide glavni deo... Naš auto je u Đevđeliji od 14. jula i konačno je popravljen. Taman smo mislili da ćemo zauvek ostati u Grčkoj. Suprug bi trebalo sutra da ode po auto, pa me, evo, ponovo ovde da pitam da li se neko sutra vraća kući sa Kasandre i da li ima jedno slobodno mesto i volju da ga poveze do Đevđelije? Slobodan Ćustić - napisala je Ćustićeva supruga na Fejsbuku.

Podsetimo, Slobodan Ćustić ima šestoro dece, iz dva braka.

Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena dobio je sa Jelenim, dok iz prvog braka ima sinove Nikolu i Ljubomira.

(Trlegraf.rs)

Video: Dok se Brena hladi na jahti, Boba po najjačem suncu ide u nabavku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boze

    23. jul 2023 | 06:24

    Kakav apel imas autobus taksi

  • Milos

    23. jul 2023 | 12:22

    Pitanje je bilo jasno.Da li neko moze da poveze čoveka od tačke A do tačke B.Pa nije malouman.Ako se auto popravlja nije za dzabe.Mozda ima još nekih finansijskih obaveza.Sigurno neće ostati u Grckoj vec krenuti busom,vozom…ako nema druge solucije!Kao neke babe.Svi pametni!

  • Nikola

    23. jul 2023 | 14:51

    Autobusi idu ali bar 30 polazaka dnevno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA