Ovaj poznati sportista krstio je Veljkovog sina: Sada su kumovi, a na početku karijere je hteo da ga "ugasi"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ne krije da se prema njemu loše ophodio kada su se upoznali

Veljko Ražnatović, Bogdana, Krstan Foto: Marko Jovanović, Instagram/veljkoraznatovic

Bokser Veljko Ražnatović je od svog rođenja poznat javnosti budući da mu je majka jedna od najpoznatijih pevačica na ovim prostorima, Svetlana Ceca Ražnatović.

Ipak, ni on ni njegova sestra Anastasija, nisu želeli da se za njih zna samo zato što su Cecina deca, već su oboje počeli da razvijaju svoje karijere u različitim smerovima.

Anastasija je krenula maminim stopama, a pevačka karijera joj je svakoga dana u sve većem usponu. S druge strane, Veljka nije zanimao mikrofon, već sport, pa se okrenuo boksu.

Sa samo 25 godina postao je profesionalni bokser u Srbiji, a majka Ceca, sestra Anastasija i supruga Bogdana njegova su najveća podrška na mečevima.

Osim profesionalnog uspeha, boks je Veljku doneo i prijateljstva koja su za ceo život. Kapiten bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić postao mu je kum, ali je u podkastu MMA Institut iskreno priznao da njihovo upoznavanje nije mnogo obećavalo.

- Kada je prvi put došao kod nas u salu, bio sam odvratan prema njemu. On to i danas priča. I ja to pričam. Momke koji su sparingovali sa njim terao sam da ga "ugase", da ga nauče da boks nije nešto što možeš tek tako da treniraš. Druže, moraš da se izmaltretiraš. I on je izdržao sve. Ne znam da li bih ja prvi to uradio, verovatno ne bih. Ali, on je posle svega došao i pružio mi ruku. Pomislio sam, ako se on tako ponaša prema meni, ne mogu ja sad da budem mentol. To bi značilo da sa mnom nešto nije u redu - rekao je Vladan Babić.

Posle turbulentnog početka, Veljko i Vladan su izgladili odnose, što ih je nedavno dovelo i do kumstva.

- Ja sam mu krstio drugog sina. Bože zdravlja, planiramo i neke zajedničke projekte - naveo je kapiten našeg nacionalnog bokserskog tima.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Ražnatović proslavio treći rođendan u Titelu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA