Ove reči će razbesneti Anu i Acu! "Kuma" im spominje izgubljeno dete: "Ne bi me čudilo ni da je Ana trudna"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

- Svi naši zajednički prijatelji, a nemamo ih puno, u šoku su - tvrdi Kačavenda

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić više nisu u dobrim odnosima, pošto je kumstvo puklo nakon završetka Zadruge 6.

Međutim, "rat" se nastavio napolju, van rijalitija, a nove izjave Kačavende sigurno se neće dopasti Ani i njenom partneru Aci Buliću.

- Ne znam zašto me zaobilaze u širokom luku, to je pitanje za njih, ja nemam više šta da kažem. Više mi ništa nije čudno, jedino ako me pozovu u hotel na Mars iznenadiću se. Ne bi me čudilo ni da je Ana u drugom stanju, a ni da dobiju četvorke. S obzirom da nisu prežalili prvo dete, sigurno planiraju to - rekla je Milena, a prenosi Alo!.

- Svi naši zajednički prijatelji, a nemamo ih puno, u šoku su. Više je niko ne komentariše, ona te prijatelje više nema. Ja sam čvrsto rešila da se time više ne bavim. Ne znam da li joj je ostao neko od prijatelja, osim novopečene drugarice Zorice Marković. Blokirala me je na Instagramu, tako da ne pratim njen život. Sada je red da se bavim sobom - objasnila je.

- I da dodam, pošto me optužuje da sam samu sebe prozvala kumom, nisam to ja učinila nego su me žene tako nazvale - Kuma nacionale, jer kažu da sam spojila bivšu Jugu. Da sam mogla da biram neki nadimak ili umetničko ime, ne bih izabrala da budem kuma sigurno - kazala je.

Na pitanje da li se nakon svega čula sa ženom Ace Bulića, koju je on ostavio zbog Ane, Milena je bila ironična:

- On ženu nema već 119 godina. Kako sam mogla da pričam sa njom kada ne postoji.

(Telegraf.rs)

Video: Adam Adaktar sa suprugom: "Nisam znao da ima toliko siromašnih ljudi"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    21. jul 2023 | 15:20

    Bravo Milena! U zivotu treba birati prijatelje!!!Ovo ti je skola za u buduce!!!

  • Nikola

    21. jul 2023 | 15:59

    Milena , to ti je hvala za borbu koju si pokazala. Mi smo za kratko vreme ,,procitali" njanjavu manipulatorku... losa zena ne moze biti nikome prijatelj. Materijalista, interescija i lazljiva zena.Kao pogubila se u rijalitiju... plasila se Zvezdana... laz.. velka laz... glumila pacenicu... svesno sve radila samo da pobedi. Sta je ocekivala kad izadje iz Zadruge da ce je sacekati stan od fanova!!!Dno dna zena! Eto joj sad njene prve ljubavi i neka uziva... samo ne znam ko ce od njih i koliko dugo uzivati ????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA