Goga Sekulić pozira na ivici bazena, a u prvom planu novi silikoni: Vrele fotke pevačice sa primorja

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Mnogi ističu da Goga nikada bolje nije izgledala

Goga Sekulić Goga Sekulić / Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Goga Sekulić trenutno odmara u Crnoj Gori, gde pored brojnih obaveza, nađe predah i za uživanje.

Ona se oglasila na Instagramu te pokazala kako uživa u bazenu.

Goga je pozirala na ivici bazena, na sebi je imala sunčane naočare i crni bikini, a u prvom planu su bili njeni novi silikoni.

Komentari su se samo nizali, a mnogi ističu da Goga nikada bolje nije izgledala.

Podsetimo, Goga je nedavno za Telegraf prokomentarisala i snimak koji se pojavio u javnosti, a glavni akter je Ana Nikolić.

Goga je stala na stranu poznate pevačice, i tom prilikom ispričala da joj je Ana jednom učinila veliku uslugu za koju niko nije znao, a sada nam je otkrila i da li se čula sa Nikolićevom nakon svega.

- Nisam, ali planiram da je nađem. Ne bih preko društvenih mreža, možda neko drugi ima šifre, ali nekako ću je naći - istakla je pevačica, pa dodala:

- Svi mi ljudi prolazimo kroz neke životne situacije, neko se izbori sa tim, a neko ne. Mnogo zavisi od toga sa kim živimo, ko su nam roditelji, ko su nam prijatelji i od okruženja naravno.

- Verujem sigurno da kad je ona bila najpopularnija, da su svi oko nje trčali. Ja to gledam po sebi, izbacim hit i pravi prijatelji su uvek tu i moja porodica. Moji roditelji su strogi i dan danas, ima kritika uvek, 'zakopčaj se', 'je l' moraš da se slikaš u kupaćem', uvek imaju neke primedbe. Međutim, nekako je to tako, kad imaš dobra kola, mnogo para, jede se po dobrim restoranima, sad će neko da se uvredi ali nema veze, tad su svi tu, a čim neko malo padne svi se pokupe i odu kod tih sledećih, a ovi ostanu sam. Zato čovek mora biti mentalno jak i nastaviti dalje - rekla je Goga.

Goga je otkrila i da li postoji mogućnost da Ani doprinese cela ova situacija, te da na takav način filtrira ljude koji vide samo korist u njoj.

- Pa ne znam, najbolje je kad ostane sama sa sobom, i tada dobro da razmisli. Kako je živela ranije, kako živi sada. Uvek može da se menja budućnost i da se donese neka odluka. Od mene ima podršku svakako - otkrila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    19. jul 2023 | 19:43

    Kad bi znali koliko loše izgleda.....ovo je fotišop....a ima blizu 100kg....i to u Čanj vidjena

  • Cxx

    19. jul 2023 | 20:06

    Žena ima 182 cm i 105 kg u realnosti

  • Sergije

    19. jul 2023 | 20:14

    Sad ne mora da zns da pliva .Ne može da potone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA