Samo garderober ima 20 kvadrata: Jelisaveta Orašanin se vraća u Srbiju, a ovaj detalj u stanu svi su primetili

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Jelisaveta je objavila na Instagramu i kako je teklo pakovanje

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić Teo Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić / Foto: ATA Images

Poznati par, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić, vraćaju se u Srbiju, budući da je on potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom.

Naime, ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako teče pakovanje, a potom i pokazala pražnjenje stana, u kojem je par proveo više od dve godine.

Jelisaveta je do detalja, uz pomoć ekipa za selidbe, spakovala sve stvari, a na kutijama detaljno obeležila gde je šta.

Ono što su mnogi primetili je i ogroman garderober.

- "Samo garderober ima 20 kvadrata", "Čoveče koliki garderober", "Želim ja da živim u ovakvom stanu", "Garderober da se izgubis u njemu, doslovno" - samo su bili neki od šaljivih fanova, koji su odmah primetili veličinu garderobera u stanu poznatog para.

Podsetimo, glumica Jelisaveta Orašanin vrlo retko priča o svom privatnom životu. Ipak, nedavno je rekla kako je izgledala njena lubav sa košarkašem Milošem Teodosićem.

Miloš i Jelisaveta venčali su se 2017. godine, a do sada imaju dvoje dece, Petru i Bogdana. Iako je u javnosti i dalje poznata po devojačkom prezimenu Orašanin, ističe da je na venčanju uzela samo Teodosić.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je tom prilikom Jelisaveta u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Kako je istakla, nije želela da se svi u porodici prezivaju Teodosić, a samo ona Orašanin, pa je tako odlučila uzme samo muževljevo prezime.

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica.

Čak je i rodbinu upoznavala na svadbi.

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "Ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "Drago mi je ja sam Jelisaveta". Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je glumica.

(Telegraf.rs)

Video: Najavljena predstava "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Миле

    19. jul 2023 | 01:51

    А писала је на италијанском😂😂😂опанак

  • Xyy

    19. jul 2023 | 08:31

    Čuvena glumica se vraća u Bg, biće neka uloga sa skidanjem

  • Ivana

    19. jul 2023 | 00:44

    Biserno! Pisati sadržaj kutije na kutiji!? 🤣 Kutije se samo obeleže brojevima , na svim stranama jer se u toku selidbe različito okreću , a u sveščici se piše šta je pod brojem. Samo malo mozga je potrebno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA