Kao drugi čovek: Anastasija slikala Gudelja i svi mu gledaju u glavu, rezultati transplatacije su neverovatni

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Već se vide rezultati

Anastasija Ražnatović Anastasija Ražnatović/Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

Pevačica Anastasija Ražnatović letnje dane provodi u Španiji sa svojim izabranikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a putem Instagrama njih dvoje često dele zajedničke, privatne trenutke.

Oni gotovo svako veče izlaze na večere u elitne restorane i klubove, gde se, sudeći po fotografijama i snimcima, odlično provode.

Tako su juče podelili još jedan zajednički selfi na kome smo mogli da primetimo da se Nemanji Gudelju, koji je nedavno išao na presađivanje kose, sada već vide prvi rezultati.

Podsetimo, Nemanja je krajem juna ove godine išao u Tursku, gde je na jednoj privatnoj klinici radio presađivanje kose.

Gudelj je tada putem Instagrama pokazao čitav proces pripreme, a lekaru je poklonio i svoj dres.

Na pomenutoj fotografiji, dok fudbaler grli i ljubi pevačicu, svi su primetili da mu je kosa nakon tretmana kojem se podvrgao prilično porasla i da ne liči na sebe, obzirom da je do skoro imao specifičnu frizuru.

Podsetimo, Anastasija i njen partner nedavno su izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti, pa je deaktivirala svoj profil na Instagramu.

Međutim Anastasija je nedavno sve prijatno iznenadila, kada je odlučila da vrati društvenu mrežu i odmah se javno obratila Gudelju. Ona je objavila niz slika, čestitala mu na osvojenom trofeju i uputila tada najemotivnije reči.

(Telegraf.rs)

Video: Anastasija u bikiniju uživala na vrhu hotela gde noć košta 69.000 dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA