Povredio se sin Lepe Brene? Viktor hitno prekinuo letovanje i vratio se u Srbiju

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nezgoda na luks letovanju

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, povredio se tokom letovanja u Monaku.

Naime, on je izvrnuo zglob i momentalno se vratio za Beograd, a Brena se zabrinula zbog svega.

Kako otok i bol u kolenu nisu prolazili ni pored hladnih obloga i lekova, Viktor se zabrinuo i odlučio da se vrati u Beograd na detaljne preglede.

- Viktor je nezgodno stao na nogu i kvrcnulo mu je koleno. Ništa nije strašno, ali Brena je paničar, odmah joj sve najgore prođe kroz glavu. Viktor joj je rekao da mu čekira prvi let za Beograd, što ona nije uradila jer je bila izgubljena, pa je Boba to rešio - priča izvor i dodaje:

- Inače, kada su takve situacije, sinovi izbegavaju da je zovu, jer mnogo brine, ali Viktor nije baš očekivao dramu. Njemu jeste preselo putovanje, ali zdravlje je na prvom mestu i zato se vratio. Plus, oni u kući imaju aparat koji regeneriše tkiva i ubrzava oporavak, tako da mu to dosta olakšava bol - priča izvor za "Informer".

Podsetimo, Viktor Živojinović pre nekoliko godina imao je problem sa viškom kilograma, ali je uz pomoć pravilne ishrane i napornih treninga uspeo da smrša 50 kilograma.

(Telegraf.rs)

Video: Viktor Živojinović nastavio da skida kilograme, evo kako sada izgleda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA