Nataša Bekvalac danas ima veliki razlog za slavlje: "Krećem na Salaš da vam pomrsim konce"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nata je objavila zajedničku fotku sa tatom na kojoj poziraju nasmejani

Nataša Bekvalac jako je vezana za porodicu, posebno za sestre sa kojima često i putuje zajedno i izlazi. Ipak, ni roditelji nisu ništa manje važni za pevačicu, a sada je emotivnom objavom čestitala svom ocu Dragoljubu Bekvalcu rođendan. 

Nata je objavila zajedničku fotku sa tatom na kojoj poziraju nasmejani.

- Ćale moj, srećan ti rođendan. Hvala na svemu, što si moj zaštitnik celog života, hvala što ličim na tebe, a ne na mamu. Hvala što Keti učiš da bude fudbaler, hvala što si najbolji tata i deda na svetu. Volim te i krećem na Salaš da vam pomrsim konce pa da se svi porodično posvađamo kako nam i priliči - napisala je Nataša.

Njeni fanovi odmah su krenuli sa čestitkama Dragoljubu, a pretpostavlja se da će se pevačica oglasiti i kada se sretne sa porodicom.

Podsetimo, pre nekoliko dana, Nataša je gostovala u Amidži šouu, kada se u program uključila njena majka.

- Zameram joj na halterima, što voli da se razgoliti, da istakne grudi, tur, a nema razloga za to. Ona je skladno građena da nema razloga da ističe te delove tela. Dosta su ljudi videli, već 20 i kusur godina je na sceni i sve su već videli, daj sad nešto drugo da vide. Znam da joj pohvalim pesmu, a što se tiče oblačenja, uvek imam neku zamerku, imam i kod pevanja, ali ona kaže da to tako treba. Prihvatam to - rekla je Natašina mama.

(Telegraf.rs)

Video: Nataša Bekvalac pružila podršku Ani Nikolić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA