Suprug Nadežde Biljić otkrio istinu o njenoj karijeri: "Molio sam vlasnike klubova da nastupa kod njih"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

"Oni kažu kako narod Nadeždu ne voli, kako Nadežda ne zna da peva ono što narod želi i kažu da nema datuma za nju", napomenuo je on

Bivši rijaliti učesnik i suprug pevačice Nadežde Biljić, Toma Panić oglasio se na društvenim mrežama i otkrio zašto njegove supruge nema nigde.

Nadežda i Toma su svoju vezu nastavili i nakon rijalitija, ona je zatrudnela, on joj je postao muž i menadžer. Par je najpre živeo u Nadeždinom rodnom gradu Valjevu, a onda su se preselili u Tomin Svilajnac, gde u miru i tišini rade na svom odnosu, Nadeždinoj karijeri, ali i na razvoju sina.

Toma se sada oglasio na društvenim mrežama gde je otkrio da Nadeždu Biljić niko neće da angažuje, kao i to da je molio brojne vlasnike klubova ali bezuspešno.

- Želeo sam da vam se obratim zato što dosta vas komentariše zašto Nadežda ne nastupa. Mislim da je to pitanje za vlasnike klubova. Svi oni su rekli kada sam ih molio i zvao, nisu imali interesovanja za Nadeždu. Oni kažu kako narod Nadeždu ne voli, kako Nadežda ne zna da peva ono što narod želi i kažu da nema datuma za nju - rekao je Toma na društvenim mrežama i nastavio.

- Sa druge stane moram da vam kažem da sam ja sticajem okolnosti postao njen menadžer. Ja sam sve menadžere zvao i niko nije želeo da radi sa njom, svi najveći menadžeri, niko nije hteo da radi. Ne mogu da dopustim da jedan ovakav talenat propadne, već tri godine iz sve snage pokušavamo da ona ima svoje hitove i pesme, a sa druge strane, gde god da smo otišli da uzmemo pesmu tražili su nam basnoslovne sume novca, a sa druge strane nisu izvadili hitove - zaključio je on u objavi.

Oni su svojevremeno i otkrili kako žive, a Nadežda je istakla da samo žele da im sin progovori.

- Ovde smo izgradili svoj svet. Živimo skromno, nenametljivo i mirno. Ne družimo se sa sugrađanima i komšijama, posvećeni smo detetu i trudimo se da iz njega izvučemo maksimum - rekli su Panić i Biljićeva svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaaa

    13. jul 2023 | 11:59

    Divno peva. Neka je pozovu kolege na nastup zajedno sa njima,dok ne krene.Želim vam svu sreću.Dobro je da ste posvećeni detetu.

  • Mia

    13. jul 2023 | 10:08

    Lepo peva to stoji, ali je potpuno bez energije i harizme, usresredi se na pevanje koje je top ali nema to "nesto" sto privlaci masu.

  • stojadin pavlovic cole

    13. jul 2023 | 23:27

    Indijanci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA