Anita pred venčanje pozirala potpuno naga na terasi luksuzne vile, vilice padaju od pogleda na njeno telo

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Kako se može videti na objavljenoj fotografiji ona je skoro pa spremna, s ozbzirom na to da na kosi već ima nakit i da je frizura spremna

Anita Stanojlović Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Jovana Tomić Matora i njena izabranica Anita Stanojlović zavetovaće se danas na večnu ljubav u vili vrednoj 3 miliona evra, a mlada je pred sam početak ceremonije objavila kako teku pripreme.

Aniti je jutros stigla i venčanica, a kako svoje pratioce na Instagramu počastila je provokativnom fotografijom pred venčanje.

Ona je, naime, pokazala kako se priprema, pa na terasi luksuzne vile s koje se pruža neverovatan pogled na more pozirala potpuno gola, samo ogrnuta peškirićem.

Kako se može videti na objavljenoj fotografiji ona je skoro pa spremna, s ozbzirom na to da na kosi već ima nakit i da je frizura spremna.

Ono što su mnogi primetili jeste da je Anita neverovatno zgodna i negovana, zbog čega je Matorina buduća partnerka dobila pregršt komplimenata.

Anita Stanojlović Printskrin: Instagram/anitastanojlovicofficial

Podsetimo, bliži se venčanje zadrugarki Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović u luks vili na Svetom Stefanu, a pristižu polako i zvanice.

Do sada su stigli kumovi, novinar Marko Đedović, i ostali gosti Sandra Rešić, Tijana Ajfon, reper Nenad Aleksić Ša sa izabranicom...

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    11. jul 2023 | 15:43

    Dno DNA... Sta reci....

  • Перагеније

    11. jul 2023 | 14:55

    (будућа) мајка, жена, а и предузетница.

  • Igor

    11. jul 2023 | 16:10

    Matora ima srece sto je ova devojka koliko je lepa triput vise je glupa zao mi je anite nema joj pomoci jadno ono dete........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA