"Anita me čeka naga": Uhvatili smo Matoru u Budvi 24h pred venčanje, pije alkohol i pominje buduću ženu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Matoru je ekipa našeg portala uslikala u jednom lokalu u centru Budve, dok je ispijala piće i ćaskala sa jednom gospođom

Jovana Tomić Matora Foto: Kobra

Zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić borave na crnogorskom primorju gde će se uskoro i venčati na Svetom Stefanu, a ekipa našeg portala uhvatila je Matoru u jednom lokalu u centru Budve, gde je uživala sa jednom ženom.

Naime, bivše zadrugarke će devojačko veče proslaviti večeras na nastupu Tee Tairović u Budvi, gde se trenutno i nalaze, a onda će se zaputiti ka Svetom Stefanu, saznaje Telegraf.

Matoru je ekipa našeg portala uslikala u jednom lokalu u centru Budve, dok je ispijala piće i ćaskala sa jednom gospođom.

Akutelna zadrugarka je usred dana pila alkohol, verovatno vriši pripreme za večeras, a kako javlja naš izvor sedela je sa ženom koja je navodno zadužena za organizaciju venčanja sa Anitom.

Kako je bila u blizini hotela u kojem su smeštene, Matora se na brzaka videla sa nepoznatom ženom, a u toku razgovora se čak i našalila:

- Moram da žurim, čeka me gola žena u stanu - rekla joj je Matora, priča izvor za naš sajt.

Podsetimo, kako su obe izjavile nedavno za Telegraf, burme su odabrane, venčanica takođe, a i sve je privedeno kraju tako da zadrugarke mogu da uživaju u ljubavi.

Na spisku zvanica naći će se brojne ličnosti iz sveta rijalitija, između ostalog i Aleksandra Nikolić, Filip Car, starleta Tijana Ajfon, kao i mnogi drugi bliski prijatelji Jovane i Anite.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BATA

    10. jul 2023 | 16:41

    Ne volim da komentarisem LGBT populaciju niti bilo sta imam protiv njih .Ali ovo sa matorom i njenom patnerkom nezsluzuje da bude na portalima ...Zbog mladih, zbog buducnosti, zbog toga sto nisu niko i nista sem sto su se glupirali po zadruzi Podrzimo Srbiju mladih, pametnih, istaknutih parova koji zele radjati a ne ovakve osobe bez zanimanja i perspektive .

  • Fuj

    10. jul 2023 | 17:10

    Ovo kad vidiš da ti se ogadi i muško i žensko! Ništa ljigavije, ružnije, debilnije nisam video! Fujj

  • Igor

    10. jul 2023 | 17:44

    Fuj.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA