Milojko nakon razvoda od pola veka mlađe Milijane našao novu ženu: Evo koliko godina ima nova

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Milijana je nakon gala svadbe u Pilatovićima ubrzo shvatila da svoj život ne vidi sa Milojkom, pa je nakon javnih prevara pao i razvod

Bivši rijaliti igrač Milojko Božić (78) postao je poznat široj javnosti pre nekoliko godina nakon što je ušao u jedna rijaliti sa pet decenija mlađom izabranicom Milijanom Bogdanović.

Milijana je nakon gala svadbe u Pilatovićima ubrzo shvatila da svoj život ne vidi sa Milojkom, pa je nakon javnih prevara pao i razvod. Ubrzo je Milojka zamenio penzioner Miloš, a onda i Ivan Gavrilović, pa 23 godine starijim gospodinom.

Sa druge strane, svi su se pitali da li je Božić nakon ljubavnog brodoloma sa Milijanom našao svoju srodnu dušu.

Kako su pisali domaći mediji, u pomoć Milojku posle razvoda pritekla je komšinke iz Pilatovića. Kako je "Informer" pisao Milojko se nije odvajao od komšinke koja je vodila računa o njemu, pa su meštani odmah krenuli sa nagađanjima da će se opet oženiti.

- Milijana ga je čuvala, uzimala pare, i iskorišćavala, javno ga je varala. Komšinka to ne radi - rekao je izvor tada za gorepomenuti portal.

- Gospođa koja je veoma bliska sa Milojkom njegovih je godina, fina je, školovana, ima manire, a nije skandal majstor kao Milijana - rekao je čovek koji je insistirao na anonimnosti.

Inače, Milijana Bogdanović na svom Instagram profilu redovno je delila fotografije sa svojim partnerima, za razliku od Milojka, koji se nakon učešća u "Parovima" povukao iz javnosti.

Milijana je krajem prošle godine na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izabranikom, njih dvoje su se držali za ruke i uživali u kafiću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA