Potresne scene na Trgu republike: Beograđani u suzama pale sveće za brutalno ubijenu Tiktokerku

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Prisutni su u suzama palili sveće i ostavljali cveće kod spomenika Kneza Mihaila na Trgu republike

Noa Milivojev Noa Milivojev / Foto: Privatna arhiva

Transrodna Tiktokerka iz Kovilja, Noa Milivojev (18) brutalno je ubijena, a telo je nađeno raskomadano u centru Beograda.

Uhapšen je D.O. (33) zbog sumnje da je usmrio Nou, on je i priznao da je počinio ubistvo, a žrtvu je iskasapio do neprepoznatljivosti.

Monstruozan zločin ostavio je bez teksta celu Srbiju, a brojni građani, pripadnici LGBTQ+ zajednice, kao i brojni aktivisti za prava i zaštitu žena i ljudskih prava, odali su poštu ubijenoj devojci.

Prisutni su u suzama palili sveće i ostavljali cveće kod spomenika Kneza Mihaila na Trgu republike, gde su i postavili transparente sa natpisom "Ljudska bića, a ne mete", "Ćutanje nas ubija".

Podsetimo, D. O. (33) uhapšen je danas zbog sumnje da je usmrtio Nou Milivojev (18) iz Kovilja. On je priznao da je počinio ubistvo transrodne osobe. Žrtvu je iskasapio do neprepoznatljivosti.

Policija je osumnjičenog izvela iz zgrade sa jaknom preko glave. Osumnjičeni hoda uz pomoć štapa.

Kako saznajemo na licu mesta, osumnjičenog je policija i ranije ispitivala o Noinom nestanku, a komšije kažu da je često dovodio druge devojke u stan.

Noa Milivojev iz Kovilja poslednji put se roditeljima javila u subotu, 17. juna, kada je navodno krenula kod dečka u Beograd.

Ubijena Tiktokerka Noa Milivojev bila je na meti brutalnih napada na pomenutoj mreži, i to samo zato što je transeksualna.

(Telegraf.rs)

Video: "Izgladićemo odnose kad odemo kući": Nadica Ademov izašla iz porodilišta, pa pomenula ćerku i muža

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rex

    6. jul 2023 | 23:04

    On je decak,tragicno nastradao

  • Bakica

    6. jul 2023 | 23:24

    Ovo je strašno, epidemija ubistava se nastavlja, nema pravila ko koga i zašto ubija ali su najstrašnija u porodicama gde deca ubijaju roditelje, roditelji decu, brat brata, rodjaka, komšiju, drugove, prijatelje. Ljudski život se više ne ceni, nema medjusobnog poštovanja. Ima li neko ideju kako to sve zaustaviti. Moraju roditelji više da se posvete vaspitanju dece i da se vrate i cene prave vrednosti. Saučešće porodici!

  • Srebrni

    6. jul 2023 | 23:16

    Vise se skupilo gejeva nego opozicije subotom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA