Aleksandra Prijović u izdanju od 130.000 € kročila u praznu Arenu: Pevačica pustila suze u zlatu i dijamantima

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Pevačica je blistala u veoma elegantnom izdanju

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je zakazala još jedan koncert u Areni što je saopštila na konferenciji za novinare, a tim povodom pojavila se sa nakitom vrednim čak 130.000 evra i sandalama od 1.000 evra.

Pevačica je blistala u veoma elegantnom izdanju, a iako su na njoj sijali komadi nakita koji vrede pravo bogatstvo, ona je izgledala veoma svedeno i jednostavno.

Aleksandra je na druženju sa medijima ponela zlatnu ogrlicu i minđuše, čija je cena 5.450 evra, odnosno 4.750 evra iz kolekcije "lav", kao i dve narukvice od zlata i dijamanata iz kolekcije "juste un clou" od 14.400 i 5.450 evra.

Na njoj zablistala je i dijamantska narukvica kao i prsten za koje se nagađa da vrede 100.000 evra.

Kada se sabere celokupna vrednost nakita koji se našao na Aleksandri, dolazi se do vrtoglave cifre od 130.000 evra.

Prijovićeva je ponela i bele sandale sa zlatnim detaljima koje koštaju 1.000 evra.

Pevačica je tokom saopštenja bila veoma emotivna, te je pustila suze.

- Zajedno smo sedam godina, sve vreme je bio uz mene, on je moja najveća podrška, sve je radio da dođemo do ovde. Za sve te godine, videla sam ga dva puta da plače od sreće, drugi put je bio sada posle ovog albuma i zakazivanja druge Arene. Imala sam sreću jer sam imala podršku svoje porodice, ostala sam ista, ništa me nije pomerilo. Jako mi je bilo bitno što je Filip bio uz mene od prvog trenutka, imala sam hit pre njega, ali otkako je on došao, sve ovo što sam ja danas, većinom je i njegova zasluga, ovo gledam kao naš uspeh. Jako sam ponosna na njega - iskrena je Aleksandra, koja je nekoliko puta zaplakala tokom konferencije za medije, te je dodala:

- Kada čujem šta sve može da napiše, šokiram se jer ne mogu da verujem koliko je talentovan. Mogu da kažem da je sigurno jedan od naših najboljih kompozitora, neću biti skromna kada je on u pitanju jer je to zaista dokazao.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon ovog pitanja Aleksandra Prijović se rasplakala tokom velike najave svojih koncerata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA