"Nemam para, nemam sočiva, vaške ću da dobijem": Objavljen još jedan zabrinjavajući snimak Ane Nikolić

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

- Pogledaj, vaške ću da dobijem - rekla je ona

Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala nakon što je objavljen snimak na kojem se mogu videti veliki krateri na njenom licu.

Ana Nikolić Ana Nikolić / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sada je isplivao još jedan snimak na kojem se Ana žali da nema dovoljno novca ni za sočiva, a rane na njenom licu su i te kako vidljive.

- Da li si normalan? Šta da snimim? Pogledaj, vaške ću da dobijem! Vaške, pogledaj! Sve pare sam... Gorivo sam platila, častila sam onu devojku, otišla sam do groblja, kupila sam cveće, nemam para! I nemam sočiva! Bolje da pustiš D.... Ne, D., on kocka. Meni. I sočiva da mi kupiš, kao prvo i prvo. Šta da snimim sa naočarima za vid? Pogledaj me na šta ličim, bre! - čuje se kako Nikolićeva govori u ovom video zapisu.

Kako je to izgledalo pogledajte ispod.

Ana je nakon skandala na nekoliko dana napustila svoj stan i boravila je kod prijatelja, a ekipa Telegrafa ekskluzivno ju je uslikala po dolasku kući.

U kakvom smo stanju zatekli pevačicu pogledajte u galeriji ispod.

@un_po2_ #duet s @HYPE TV #fyp #foryou #tik_tok #foryoupage #srbija #srbijatiktok #viral #viraltiktok #trending #trend #ananikolic #virall #tiktokbalkan #tiktoknews #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #balkan #balkantiktok ♬ original sound - HYPE TV

(Telegraf.rs)

Video: Teodora Džehverović ne može da veruje šta joj je majka priredila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tx

    5. jul 2023 | 10:26

    Na njivu u savino selo i bive para dnevnica nikad bolja

  • Bajka

    5. jul 2023 | 10:39

    ŠANO DUŠO 🤣🤣🤣

  • D. M.

    5. jul 2023 | 18:42

    Ako nemaš love ja mogu da ti dam savet! Poslednja stanica autobusa 84., naselje Galenika, postoji pekara, konstantno traže radnike. Nemaš para, pošten rad, nije sramota, dođi i radi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA