Naslednica Tamare Đurić u bolnici: Oglasila se starleta i objavila fotografije ćerkice sa braunilom na ruci

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Tamara se oglasila na Instagramu video snimkom

Tamara Đurić Tamara Đurić / Foto: Nikola Tomić

Naslednica starlete i preduzetnice Tamare Đurić, takođe Tamara, završila je u bolnici.

Naime, Tamara se oglasila na društvenoj mreži Instagram otkrivši tom prilikom da joj je ćerka u bolnici, a na pomenutom snimku i fotografiji vidi se i da devojčica ima braunilu na ruci.

Još uvek nije poznato šta se desilo sa njenom ćerkicom.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tamarom, ali nam ona nije odgovarala na poruke i poruke, na broj poznat redakciji.

Podsetimo, Tamara je nedavno priznala kako se njen bivši Nikola snašao u ulozi oca, ali i oko čega se najčešće raspravljaju kada je njihova ćerka u pitanju.

- Ja ne smem da ih ostavim same, zato što Nikola koristi svaki trenutak da joj da kinder jaje ili palačinku, ja ne mogu da mu objasnim da to nije dobro za nju u tim količinama, baš sam plašljiva, ali Nikola me malo oslobodi. Kad je vidim umazanu, on jede sladoled, okrene se ka Tamari, a ona musava od čokolade! Ja kažem: "Dao si joj sladoled", on meni kaže da nije, ja kažem: "Kako ne, vidi kako je musava" - ispričala je Tamara.

Tamara Đurićje pre dve godine, sa tada četvoromesečnom ćerkom Tamarom, gostovala u emisiji "Amidži šou", a svi su jedva čekali objašnjenje zašto je detetu dala ime po sebi.

Naime, Đurićeva je objasnila da će i narednom detetu ako bude bila devojčica, dati isto ime, a da će decu razlikovati po izgledu i karakteru.

Takođe je dodala da joj je žao što Tamara nije univerzalno ime koje bi mogla da da i sinu.

- Ne bih sada da malerišem i pričam nešto unapred, ali volela bih da mi se svaka ćerka zove Tamara. Možda mi u međuvremenu padne nešto drugo na pamet, ali za sada tako želim. Moja porodica i partner su oduševljeni idejom. Tamara je realno najlepše ime, niko me ne nervira ko se tako zove. Uostalom sve aristokrate to rade, daju deci imena po sebi - rekla je ona tada.

(Telegraf.rs)

Video: Tamara Đurić na koncertu Baje Malog Knindže napraviha haos: Skinula mantil, pa se popela na stolicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA