Otkrivena prava istina? Evo zbog čega se Ani Nikolić stvaraju jezivi ožiljci na licu

 
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 5

Snimak Ane Nikolić pojavio se danas na društvenim mrežama izazvavši tom prilikom veoma burne reakcije

Javnost ne prestaje da bruji o Ani Nikolić i video snimku na kom se vidi pevačica sa jezivim ožiljcima na licu.

Naime, nakon što je optužena za korišćenje nedozvoljenih suptanci i da je to uzrok jezivih povreda, ona se i sama oglasila i istakla da takve stvari neće komentarisati, a izvor za "Blic" navodi da povrede nisu od toga.

- Površno je misliti da nedozvoljene supstance mogu tako nešto napraviti na nečijem licu. Ovo je posledica lošeg laserskog tretmana i nažalost mnoge žene dožive sličnu sudbinu u želji da izgledaju lepše i mlađe. Mnoge se podvrgnu i spaljivanju prvog sloja kože pa ih i to dovede do ovakvih kratera. U svakom slučaju, Ana je očigledno poverila lice nekom nestručnom i sebi nanela ozbiljne posledice takvom odlukom - kaže izvor i dodaje:

- Ovo se ne može rešiti novim tretmanima, za ovo je potrebno lečenje ozbiljnog doktora dermatologa jer ovakve ozlede mogu lako da se inficiraju i da joj ugroze zdravlje. Dobro je ako se obratila lekarima, kao što piše jer će oni jedini znati šta činiti. Tu mora da bude dugoročno lečenje. Ne može ovo da se sanira za par meseci, mora se voditi računa i da ne ostanu ožiljci. Sa druge strane stres i neuredan način života mogu pogoršati stanje kod ovakvih slučajeva - rekao je izvor za "Blic".

Ana se i sama oglasila na Instagramu i otkrila da takve navode ne želi da komentariše, a uputila je i par reči kolegi Aci Lukasu.

- Vidimo se na VMA, jer ti prvi jako dobro znaš šta je istina... Ja i droga, zaista nemam čak ni komentar. A dotični koji te je doslovno pretvorio u biljku organizovaće koncerte u zatvoru - brutalna je bila Ana.

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada se na društvenim mrežama pojavio njen privatni video, na kome se žali da ima ozbiljan problem sa licem.

Mnogi su se zabrinuli šta joj se dešava, ali se pevačica nije izjasnila o tome kako je problem sa kožom nastao.

Poznate ličnosti počele su da se oglašavaju na ovu temu. Jelena Karleuša pružila je podrušku Ani.

- Svako može da osudi, svako ima svoje mišljenje, svako može da ismeva i sažaljeva, vređa jednu ženu.. Ali ne može svako da bude dobar čovek. Ana, glavu gore i budi jaka. Zbog sebe i svog imena, zbog svoje porodice, zbog publike koja te pamti u najlepšem svetu i zbog svog deteta - napisala je Jelena u objavi na Instagramu.

A onda se oglasio i Aca Lukas, koji nije imao tako lepe reči.

- Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam poceo sa koncertom u 21h, ona je trebalo, logično da se pojavi u areni najkasnije do 22 časa, jer koncert traje dva sata, ili malo više, a ona se pojavila u areni 23h! Nisu joj dali da se popne na binu. Ovim činom pokazala je ogromno nepoštovanje - napisao je između ostalog Lukas, a onda istakao da je svim srcem želeo da joj pomogne.

- Hteli smo da ti pomognemo iz dva razloga. Prvi jer smo te voleli kao osobu, a drugi je taj jer smo mislili, a i dalje mislimo, da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila. I pored svega se ne ljutim na tebe i voleo bih da nađes svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje, ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba ti sama sebi da želiš, ali kako stoje stvari, ti u stvari sebi želiš sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je! - poručio je Aca uz objavu na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Naslednica oduševila publiku: Ana Nikolić se prvi put pojavila sa ćerkom na bini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    1. jul 2023 | 22:16

    Kakva je to ribetina bila pre petnaestak godina ,aaaa šta uradi od sebe majko božja .....

  • Lela

    1. jul 2023 | 22:04

    Krokodil je u pitanju...

  • Slavica

    2. jul 2023 | 08:21

    Kad JK i Lukas nekom žele dobro🤮 Možeš ti Anči bez “prijatelja” da izguras sve, naravno pobacaj flajke i reci - kraj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA