Komšije bez zadrške o Slavici Ćukteraš i njenom bivšem suprugu: Spomenuli i navode da joj je branio da peva

 
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 4

Jedna starija komšinica je takođe otkrila neke detalje

Javnost ne prestaje da priča o pevačiciSlavici Ćukteraš, nakon što je Telegraf. rs prvi saznao da je prijavila svog bivšeg supruga, Vladimira Avramova, nakon čega je on dobio zabranu prilaska.

Naime, spekuliše se šta je bio povod, spominju se poruke, Vlada je takođe prijavio Slavicu policiji, a evo šta kažu i njihove komšije.

Komšije su na strani pevačice, za koju imaju samo reči hvale, a ističu da nisu znali šta se dešava između nje i njenog bivšeg supruga.

- Nismo znali da ima probleme. Slavica je jako kulturna žena i posvećena majka. Naravno da se svakome javlja, ali ti razgovori s njom su uvek prolazni, nije se poveravala tek tako bilo kome. Nije izgledalo kao da se bilo šta dešava, ona je jaka žena, verujemo da je sve držala u sebi. Prilično je zatvorena, kada je njena privatnost u pitanju - istakla je jedna komšinica.

- Verujte mi da ovde nema ko da kaže ružnu reč o njoj. Oduvek je bila jako voljena, ma još od takmičenja u "Zvezdama Granda" je ostavila pozitivan utisak na ceo naš narod. Nismo ga viđali često, samo mi je oduvek delovalo kao da ne ide uz nju, to je sve. Žao nam je što prolazi kroz ovaj težak period i dobro je da se obratila organima reda - iskrena je ona.

Jedna starija komšinica je takođe otkrila neke detalje.

- Čitali smo ranije da joj je branio da peva, ne znamo da li je to istina, all sve ovo govori da jeste. Nadam se da će pronaći svoj zaslužení mir, naročito zbog ćerke. Nije mi delovalo da je nešto mučí jer je uvek nasmejana. Imala je, to znam, zdravstsvenih problema. Što zbog glasnih žica, što zbog oka - navela je gospoda, prenosi "Blic".

Protiv Avramova će biti pokrenut proces, nakon saslušanja, a očekuje se i da bude podneta zabrana prilaska od 30 dana.

Slavica o Vladi nakon razvoda

Pevačica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela.

- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru - izjavila je Slavica u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je prvi put i pričala o razvodu, s obzirom na to da vešto krije privatan život i razdvaja posao od onoga što čuva samo za sebe.

- Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po - govorila je tada Slavica.

- Drago mi je što s takvim čovekom imam dete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva, a znamo koliko je muška figura u porodici potrebna - rekla je tom prilikom.

Slavica i Vlada bili su u braku pet godina, a ćerku Viktoriju dobili su u oktobru 2016. godine.

Pevačica je nakon udaje zapostavila muzičku karijeru, kojoj se posle razvoda i vratila.

(Telegraf.rs)

Video: Priznala da sve radi kako joj bivši muž kaže: Slavica Ćukteraš prvi put u javnosti sa golmanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    1. jul 2023 | 18:50

    To ti je kad ozenis pevaljku... One ne mogu u mesto

  • Jovan

    1. jul 2023 | 19:25

    Samo budale se žene pevaljkama,od kad je veka i sveta one su svačije i ničije

  • Невена

    1. jul 2023 | 19:34

    Ајде више као да не знају кога жене и за кога се удају?! Сморили су више са овим "оштећеним" што глумцима/ицама, спортистима, цајкама - певаљкама....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA