Jednodelni cvetni kupaći i roze naočare: Anastasija se skinula, pa pokazala kako se provodi u San Tropeu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ona je nedavno vratila svoj profil na Instagramu, a sada je pokazala kako se provode u jednom od luksuznih barova na plaži sa bazenom

Pevačica Anastasija Ražnatović otputovala je na odmor u Sen Trope sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom i njegovim bratom Dragim i devojkom. 

Ona je nedavno vratila svoj profil na Instagramu, a sada je pokazala kako se provode u jednom od luksuznih barova na plaži sa bazenom.

Anastasija je snimala atomosferu i đuskala je, a u jednom momentu je snimila i Dragog i njegovu devojku koji su bili nasmejani.

Ona je zabeležila i baklje i američku američku zastavu koju su nosili prisutni, ali i njihova golišava tela.

Ražnatovićeva je pozirala u jednodelnom cvetnom kupaćem koji joj je odlično pristajao, dok je na licu imala roze naočare za sunce.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović nedavno je otputovala iz Sevilje, u kojoj je dugo bila, nakon što je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Ceca je zbog toga odlučila da ne pravi veliku proslavu za rođendan, pa su se okupili u krugu porodice u porodičnoj kući na Dedinju.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte trpezu Anastasije Ražnatović dok uživa u San Tropeu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA