"Plašila sam se za život, mogla sam da završim mrtva": Teodora o stravičnom nasilju koje je doživela od Čorbe

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

- Uzeo mi je pasoš, nije mi dao da se vratim kući - otkrila je ona

Pevačica Teodora Bilanović navela je da je pretrpela fizičko i psihičko zlostavljanje od bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbe.

Ona je sada iznela potresne detalje njihove veze.

- Plašila sam se za svoj život, šta ja znam kada me uhvati za kosu i baci na pod kako ću ja udariti! On je imao taj jedan stepenik i kada me baci, ja udarim glavom. Mogla sam mrtva da završim - pričala je Teodora i dodala:

- Uspela sam da pobegnem, a da on ne primeti, nisam želela da nadrljam, samo sam sela u auto i rekla "vozi" - rekla je ona.

- Uzeo mi je pasoš, nije mi dao da se vratim kući, na kraju sam namestila situaciju da mi dozvoli da odem u Švedsku kako bih vratila njegove dugove - ispričala je ona.

Teodora se osvrnula i na Natašu Šaviju koja je optužila Stefana Karića da ju je pretukao.

- Iskreno, ne mogu da kažem da nisam to očekivala od njega - rekla je Teodora za Srbiju Danas.

Čorba se ovim povodom nije oglašavao, a kada je saznao da ga je bivša prijavila objavio je snimak koji je ubrzo uklonio.

- Nakon mog saznanja da sledi suđenje, odlučio sam, uspešno, da pobegnem. Gde sam? Nemate pojma, niti ćete ikada znati, a ja se na suđenje neću pojaviti. Kada bude zastareo slučaj, vraćam se - rekao je Čorba na pomenutom snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA