Najlepša srpska političarka: Podrška hrabrom Srbinu, bratu Danilu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

- Aleksandru Vučicu skidam kapu, jer kao roditelj mogu da zamislim kako mu je bilo i plus pored svih moći koje ima je uspeo da ostane staložen - istakla je

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na otvaranju obilaznice oko Beograda da su automobil kojim je njegov sin išao u Gračanicu tri puta pretresali.

- Tri puta su zaustavljali, pretresali, maltretirali. Samo nek nastave. Čestitam Kurtiju na hrabrosti. Nije toliko hrabar u mom društvu, kad pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci onda je to okej, samo nek' nastavi. Nije Danilo mali, malo je hrabriji od Kurtija. On je kroz sred Prištine prošao sa majicom "Predaja nije opcija", i otišao na liturgiju u Gračanicu, da se pomoli - rekao je predsednik.

Ovim povodom sada se oglasila i srpska političarka Ana Grozdanović, članica SPS-a.

- Koji kodeks očekujete od klovna Kurtija koji je glavni junak u cirkusu koji su osmislili tamo neki, on ume da pliva samo dok ima leđa ali šta će kad im više ne treba samo se pitam... Mali Aljbin jedino što ume to je da pokazuje silu i da sprovodi užasnu kampanju progona, maltretiranja, hapšenje Srba, preko dece, žene, porodice, spaljivanju knjiga, rušenjem crkvi, rušenjem groblja, bezrazložna hapšenja uključujući i demonstraciju vojnika u crnim fašističkim uniformama. Ma sve klasične fašističke metode sprovodi da bi očistio Kosmet. Kurti još nije izašao iz kaubojskog vremena, mora mu neko objasniti gde je i da ga nauči lepom ponašanju. Podrška hrabrom Srbinu bratu Danilu, koji je pokazao važnu stvar, a to je "da je njegov najveći saveznik dragi Bog" i da mu Kurti nije mogao ništa na putu kom je krenuo. Aleksandru Vučicu skidam kapu, jer kao roditelj mogu da zamislim kako mu je bilo i plus pored svih moći koje ima je uspeo da ostane staložen. Da se o detetu nekom tamo radilo, a ne o srpskom detetu, bilo bi ko zna šta za ovih 24 časa - poručila je.

(Telegraf.rs)

Video: "Da li smo u vezi mi, pitaju se svi": Fatalna političarka poslala poruku nepoznatom muškarcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA