Šta se ovo dešava sa omladinom? Novi "trend" zavladao publikom, pevači širom sveta na meti sramnih napada

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Sve je počelo na koncertu američke pevačice albanskog porekla

Domaće ali i inostrane zvezde izložene su u poslednje vreme najsramnijim napadima na koncertima od strane publike.

Sve je počelo na koncertu američke pevačice albanskog porekla Bebe Rexha koja je od strane jednog fana pogođena telefonom u glavu nakon čega joj je ukazana lekarska pomoć. Ubrzo je pokrenuta i istraga a policija je samo dva dana kasnije uhapsila Nikolasa Malvanja koji je priznapo da je gađao pevačicu te da je mislio da će to biti "zabavno".

Nažalost, Nikolas je ovim činom samo pokrenuo trend te je samo par dana kasnije slična sudbina dočekala i Avu Max kada je jedan dečko ih publike skočio na binu i ošamario je.

Nakon incidenta, Ava je nastavila nastup iako je zadobila povrede na licu, a na jednom snimku se vidi kako se pevačica drži za glavu.

Bizarna scena viđena je i na koncertu velike zvezde Pink koju je fan gađao pepelom svoje pokojne majke što je izazvalo šok kod pevačice. Naime, dok je pevala neko iz publike bacio je na nju kesicu sa pepelom koji je pevačica samo sklonila na ivicu bine.

Ovaj "trend" brzinom svetlosti došao je i u Srbiju a zastrašujuće napade videli smo proteklog vikenda na muzičkom festivalu "Music week", koji je održan na Ušću, a koji je okupio je veliki broj mladih izvođača, ali i publike.

Većina izvođača tokom sve tri večeri bila je izložena jezivim napadima, a kupljeni su mnoge izvođače gađali flašama, drvećem i drugim predmetima.

Vojaža su tokom prve večeri okupljeni u prvim redovima pogodili flašom u glavu dok je najavljivao novi projekat, ali je mladi pevač ignorisao neprijatnu situaciju i nastavio svoj nastup.

Breskvica je takođe jedna od mnogih koji su doživeli neprijatnost. Pevačicu su gađali flašama, drvetom, a poleteo je i sat ka njenoj glavi. Snimak na kom se vidi kako je drvo pogađa u glavu nakon čega nastavlja da peva postao je viralan na mrežama a mnogobrojni korisnici osudili su ovaj čin.

Ništa bolje nije prošla ni Ema Radujko koja je doživela linč samo zato što se osmelila da podrži LGBTQ+ populaciju. Iz publike su se čuli sramni povici ali su poletele i flaše ka njoj.

Pored navedenih, i ostali izvođači su bili meta razjarene publike pa su tako gađani i Senida, Nući, Teodora Džehverović, te grupa Crni Cerak.

Skandalozno ponašanje publike naišlo je na brojnu osudu na društvenim mrežama i mnogi ističu da je ovakvo ponašanje nedopustivo, budući da su znali gde dolaze i koga će slušati. Javnost apeluje na to da se nađu počinioci ovih dela i da se adekvatno kazne kako se ovaj "trend" ne bi nastavio, te kako ne bi došlo do ozbiljnijih povreda izvođača.

(Telegrarf.rs)

Video: Poslala poruku: Pevačica albanskog porekla pokazala jezive podlive nakon što je pogođena u glavu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    29. jun 2023 | 12:41

    Kakvi pjevaci takva i publika

  • Ime

    29. jun 2023 | 12:27

    Sam dokaz da su drustvene mreze i novokomponovana muzika najvece zlo modernog doba. Ovoga ranije nije bilo, jer prvo nije bilo tiktoka a nije bilo ni nazovi pevaca kojima je uspeh utemeljen na autotjunu.

  • Boža zemunac

    29. jun 2023 | 12:31

    SAMO POLAKO.BIĆE JOŠ GORE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA