Zvezdan poslao Anđeli cveće i poruku? Društvene mreže se usijale, fanovi tvrde da je sve dogovor

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Javnost ne prestaje da bruji o raskidu Anđele i Zvezdana

Kao bomba odjeknula je vest da su bivši rijaliti učesnici Zadruge 6 Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić raskinuli vezu.

Međutim, nakon brojnih poteza obe strane, krenulo je da se spekuliše da li je raskid stvaran ili je sve zapravo marketinški trik, a novi potez Đuričićeve ponovo je pokrenuo lavinu.

Anđela se pohvalila na Instagramu fotografijom na kojoj se nalazi buket ruža i plišana igračka, koje je dobila, kako ona kaže, od tajnog obožavaoca.

- I tako me zove nepoznat broj danas i kaže da ima dostavu za mene... Direktno ispred kuće. Porukica je anonimna. Hvala tajnom obožavaocu na iznenađenju - napisala je Anđela, a komentari su krenuli da se nižu

- "A da nije Zvezdan taj "tajni obožavalac", "Prekinite da se folirate, sve smo shvatili", "Nemoj da lažirate raskid zbog tvojih roditelja, nije u redu" - samo su neki od komentara.

Podsetimo, Anđela je nakon raskida sa Zvezdanom spakovala kofere i otputovala kod roditelja u Crnu Goru odakle je otkrila detalje raskida.

- Na kraju sam izabrala svoju porodicu i mir, svoju budućnost i sebe na prvom mestu, samo ono što je za mene najbolje. Želim da budem prava Anđela, sa ljudima koji su me vredni. To je u krvi svakog ko je rođen ovde, ja kad odlučim, kad presečem, tu je kraj. Borim se samo za taj cilj i ne posustajem - istakla je Anđela, a zatim otkrila da sa porodicom renovira kuću i da planiraju da je prodaju.

- Napokon sam kod kuće, baš mi treba odmor, moje staro društvo, malo pomažem mojima... Renoviramo apartmane, sad je sezona. Kuća se, inače, prodaje, već par godina unazad, nije tačno da je to sad zbog ove situacije. Ako je neko voljan da je kupi, dobrodošao je - istakla je Đuričićeva i otkrila planove oko nove emisije koju će voditi.

(Telegraf.rs)

Video: "Zvezdana ne želim da vidim, imam svašta da kažem": Majka Ane Ćurčić prvi put progovorila u javnosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaa

    28. jun 2023 | 13:53

    tata vozi dete na trening

  • Ne bitno Bitna

    28. jun 2023 | 22:13

    Itekako je sve dog.Zbog njenih,zbog para koji oni nemaju,a njemu itekako imaju..Zveki je nju sa namerom I odabrao..sta vise njegova pohvala na tik toku je western by Andja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA