Prva objava Darka Filipovića nakon razvoda od žene koja ga je varala! Ćerka je kod njega, a Jasmina "nestala"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Pokazao kako provodi vreme sa svojom mezimicom

Pevač Darko Filipović i njegova supruga Jasmina razveli su se posle 12 godina. Ovu vest je prvo potvrdila ona, a zatim i Darko, kada je otkrio skandalozne detalje njihovog odnosa.

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim, drugarom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - otkrio je Filipović pre četiri dana.

Nakon ove informacije, Jasmina je prestala da se javlja na telefon i obrisala je društvene mreže, na kojima je prethodno bila veoma aktivna.

Sa druge strane, pevač je nastavio normalno sa svojim životom, a danas je na Instagramu, nakon dužeg vremena, objavio fotografiju sa ćerkicom, koju je dobio u braku sa Jasminom.

Filipović je sa svojom naslednicom uživao u šetnji Beogradom na vodi, a preslatka devojčica imala je osmeh na licu dok se fotografisala sa tatom.

- Moj svet - poručio je Darko uz selfi sa ćerkom.

Podsetimo, nakon razvoda, Jasmina je kratko rekla:

- Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka - rekla je ona za Informer.


(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA