"Stoko nevaspitana i neotesana": Poznati Tiktoker osuo paljbu po publici koja je gađala Breskvicu u glavu

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Nju su pojedinci iz publike gađali najpre drvetom i pogodili je u glavu, da bi nakon toga neko bacio sat i pogodio je u nos

Anđela Ignjatović Breskvica doživela je veliku neprijatnost u nedelju uveče tokom nastupa na festivalu "Belgrade Music Week".

Nju su pojedinci iz publike gađali najpre drvetom i pogodili je u glavu, da bi nakon toga neko bacio sat i pogodio je u nos.

Ona nije jedina koja je trpela nasilje tokom večeri. Isto veče su izviždali i Emu Radujko koja se pojavila u kostimu duginih boja. Dan pre su poručili Senidi da siđe s bine.

Ovo je izazvalo brojne kritike, kako od strane izvođača, tako i od ljudi u publici, ali i čitave javnosti.

Tiktoker Luka Krivokapić pobesneo je što su se klinci bahato ponašali.

@krivokapic00 #stitch with @mane OVO SE ODNOSI NA STOKU KOJA JE GADJALA IZVODJACE NA BINI, SRAM VAS BILO! F U J ! A RODITELJI SU TEK OMANULI! #fyp #foryou #foryoupage #viral #goviral #belgrademusicweek ♬ original sound - Luka Krivokapic

- Hajde sad nevaspitana i neotesana stoko i dečurlijo, objasni zašto ste dolazili na događaj, ako ćete da gađate predmetima izvođače i plesače u glavu? Sram vas bilo stoko mala! Znači ovakvog izvođača koji vam je pružio dobar glas, lepu muziku, dobar nastup, kvalitetne pesme, kvalitetan nastup, vi ovakvu devojku gađate predmetima u glavu - besno je poručio Tiktoker i dodao:

- Onoj maloj Emi pokazujete srednji prst, zviždite je. Senidi vrištite da se sklanja sa bine, da je dosadna. Vi ste jedna mala stoka neotesana kojoj ne treba davati ni dobru muziku, ni dobrog izvođala, ni kvalitetne pesme, ni dobar glas, ni ništa od toga. Vi to ne zaslužujete. Vi zapravo i zaslužujete one neandertalce što izađu na binu sa motornim testerama. Njima ste se najviše i obradovali. Pitanje za roditelje: je l vam i sad kriva Zadruga? - rekao je on.

Podsetimo, Breskvica se oglasila nakon neprijatnosti na Instagramu.

- Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sad sad legla, zdravstveno stanje mi je katastrofa. Mislim da sam ipak uspela nešto da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostai baš svi i što ste onako sa mnom pevali. Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj... Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je. A sad se gasim. Temperatura ipak preuzima ovde - rekla je Breskvica.

(Telegraf.rs)

Video: Grmelo je "Veseli se Srpski rode": Breskvica u narodnoj nošnji iznenadila pesmom na Music week-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ups

    27. jun 2023 | 15:31

    Sta to znaci poznati tik toker?!? Da li je realno?!? Probudite se vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA