Golotinja, motorna testera, polivanje alkoholom i simuliranje odnosa: Srpski pevači frapirali nastupom na Ušću

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Pevači su na bini simulirali odnose, polivali se pivom, a u jednom trenutku su izveli i jednu devojku, oskudno odevenu, koju su takođe polivali pivom

Desingerica x Pljugica Desingerica i Pljugica / Telegraf.tv

Muzički festival "Music week" je prošao, a o kontroverznom nastupu Desingerice i Pljugice, koji je održan prve večeri, i dalje se priča.

Naime, pevači su izašli na binu i napravili haos, a publika, koju su pretežno činili tinejdžeri, pala je u "trans".

Oni su numere popularnog dvojca pevali uglas, a u jednom trenutku su se i poskidali, ugledajući se upravo na njih, koji su se i sami u jednom trenutku skinuli.

Pevači su na bini simulirali odnose, polivali se pivom, a u jednom trenutku su izveli i jednu devojku, oskudno odevenu, koju su takođe polivali pivom.

@ognjenveskovic @DragomirDespic_design @Lule Pljugica #musicweek #musicweekfestival #viral #fypシ #dragomirdespicdesign ♬ original sound - ognjen veskovic

Dragomir i Luka, kako glasi pravo ime ovih pevača, "leteli" su po bini, skakali, vrištali, a publika je verno pratila svaki njihov korak.

Jedan od pevača je u jednom trenutku na binu izneo i motornu testeru što je šokiralo sve prisutne.

Snimci sa pomenutog nastupa šire se neverovatnom brzinom na društvenim mrežama.

Komentari na društvenim mrežama su podeljeni, dok jedni ističu kako su Dragomir i Luka veoma energični i imaju odličnu komunikaciju sa publikom, drugi pak, smatraju da je ovakav vid prezentacije nedopustiv i ističu da je ovo jedan od najkontroverznijih nastupa ikada održanih u Srbiji, budući da su ovom dvojcu publika pretežno deca.

(Telegraf.rs)

Video: Breskvica pustila glas i razvalila "Đurđevdan": Kao prva Srpkinja umesto kostima narodna nošnja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    26. jun 2023 | 16:20

    Ovo nam truje decu

  • Xxy

    26. jun 2023 | 16:04

    Tuga za ovu omladinu

  • Deca

    26. jun 2023 | 16:47

    Znaju gde su dosli i sta da gledaju. Vise mi smeta performans koji promovise gay populaciju od motorne testere i bucmaste devojke. To je danas takav trend kao sto su u moje vreme bili reperi. Poznajem licno momke dobri su,posteni i bez poroka,za drugacije nastupe usmerite decu na bioskop,pozoriste i kolarac. Ovde se uspeh ne prasta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA