"Svadba će trajati 5 dana, Anita se već uselila kod mene": Matora nam je ekskluzivno otkrila detalje venčanja

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Neće biti u Holandiji, kao što se priča

Zvezde "Zadruge 6", Jovana Tomić Matora i njena verenica Anita Stanojlović, večeras su se pojavile na festivalu Music week, na Ušću.

Kako je već mnogima poznato, Matora je pre nekoliko dana zaprosila svoju partnerku Anitu, a njih dve će uskoro i krunisati svoju ljubav, ali van Srbije.

Pitali smo ih kako teku pripreme za venčanje i zbog koga su večeras došle na festival.

- Došle smo da podržimo moju kumu, koja ovde radi u organizaciji i menadžer je pevačima. Inače, kuma je organizator i našeg venčanja koje će biti 11. jula. Inače, neće biti u Amsterdamu, kao što se priča. Biće intimno, samo za dvadesetak mojih najbližih prijatelja. Posebno ću da napravim žurku za prijatelje i rijaliti učesnike ovde u Beogradu, pet dana nakon svadbe. Biće dj, iznajmiću vilu, ma ultra moderna svadba. Ništa bez pet dana slavlja - rekla nam je Matora i otkrila kako je tako brzo odlučila da se skrasi.

- Zaljubljena sam, nekako sam se prepustila. Svi me pitaju zašto svadba, a zašto ne? Šta da čekam, sigurna sam u Anitinu ljubav. Biće najlepša mlada - istakla je Jovana.

Matora Kobra

Na pitanje kako njihove porodice reaguju na to, Anita je rekla:

- Moja mama je rekla da joj je jedino bitno da sam srećna - otkrila je Stanojlovićeva, koja više ne brine da će joj porodica zbog romanse sa devojkom okrenuti leđa.

Kako su otkrile, živeće u Beogradu, u Matorinom stanu, a Anita se na neki način već uselila.

Iako je datum venčanja sve bliži, odevne kombinacije za tu svečanu priliku još uvek nisu našle.

- Nisam još našla venčanicu. Još sam se ugojila, ne znam kako ću - zakukala je Anita, a celu izjavu poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA