Bezobrazne fotke Anđele Đuričić sa jahte! Baškari se u Hrvatskoj, a ispod struka se ocrtava neosunčani deo

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Posebno ju je oduševila vožnja jahtom do Makarske, pa je snimala videe dok je plovila

Anđela Đuričić Anđela Đuričić / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić otputovala je u Hrvatsku na odmor kako bi napunila baterije i prebolela bivšeg dečka.

A da se lepo provodi na primorju, govore i njene objave na Instagramu. Posebno ju je oduševila vožnja jahtom do Makarske, pa je snimala videe dok je plovila.

Ipak, kako bi pokazala Zvezdanu šta je izgubio, Anđela je objavila i nekoliko fotografija u kupaćem kostimu dok je pozirala na brodu.

Zeleni bikini isticao je njenu vitku liniju, dok je na glavi imala naočare za sunce i veliki šešir koji ju je čuvao od vrućine. Na licu je imala osmeh, te mnogi komentarišu da je vrlo brzo zaboravila Slavnića zbog koga je pogazila sva svoja moralna načela u "Zadruzi", a sada se mnogi pitaju sa kime letuje i da li je možda našla novu ljubav.

Zbog veze sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić je bila na stubu srama, a njeni roditelji od sramote nisu izlazili iz kuće u Đenovićima.

Podsetimo, Anđela je nedavno otkrila detalje raskida sa Zvezdanom Slavnićem.


- Došla sam kući, potreban mi je odmor. Renoviramo apartmane, sad je sređivanje, kuća se prodaje već par godina unazad. Ako neko ima para, može da dođe da je kupi - rekla je Anđela na početku, a onda se osvrnula na raskid sa Zvezdanom.

- Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir i svoju budućnosti i sebe na prvom mestu. Želim da budem prava Anđela, da sebe izgradim u pravom svetlu sa ljudima koji su me vredni. Dobre stvari su krenule da mi se dešavaju. Zahvalna sam što sam krenula pravim putem. Ja kad odlučim nešto, to je kraj. Sad idem u neke nove pobede - rekla je Anđela za "Hype".

(Telegraf.rs)

Video: Otkrivamo šta se dešava sa kućom Anđele Đuričić u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    23. jun 2023 | 17:16

    Sve joj dzaba kada ona mirise prdeze i oce da joj se podriguje u nos i usta.... Dzaba joj i da je od sva od zlata.... Zamisli da trebas da je poljubis a njoj Slavnic prdeo u facu i sta sve jos.... 🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮

  • Sveta

    23. jun 2023 | 19:05

    Umislila nemoralna,i drska Hegla da je riba.Toliko je glupa i zla da misli da će narod sve zaboraviti.Nece sigurno.

  • fica

    23. jun 2023 | 19:13

    Karikatura.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA