Detalji razvoda Darka Filipovića i fatalne Jasmine: U telefonu mu pronašla poruke, odmah napustila stan

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

"Žestoko su se posvađali i rešili da se raziđu. Pre pet meseci ona se s ćerkom iselila iz stana", navodi izvor

Pevač iz prve sezone "Zvezda Granda", Darko Filipović razveo se od žene Jasmine posle 12 godina braka, a sada su isplivale i pikanterije koje su naizgled dovele do kraha ljubavi.

Jasmina se sa ćerkom navodno iselila iz zajedničkog stana kada mu je navodno pronašla sumnjive poruke u telefonu.

- Darko i Jasmina godinama nisu funkcionisali kao bračni par, već samo kao prijatelji. On je više vremena provodio van kuće nego sa suprugom i ćerkom, što je Jasmini mnogo smetalo. Pričao joj je kako stalno radi, u početku mu je verovala, a onda je pronašla neke poruke koje joj se nisu dopale - tvrdi izvor i dodaje:

- Žestoko su se posvađali i rešili da se raziđu. Pre pet meseci ona se s ćerkom iselila iz stana, ali je tek sada i zvanično okončan njihov brak. Oboje su s društvenih mreža obrisali sve zajedničke fotografije - tvrdi izvor za domaće medije, a informaciju o razvodu je potvrdila i Jasmina.

Jasmina je potvrdila za domaće medije da se razvela, ali nije želela da komentariše nešto više.

- Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka - rekla je Jasmina za Informer.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darkom, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovarao ni na pozive, ni na poruke.


(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA