Oženio se Uroš Ćertić! Večiti neženja izgovorio "da" novosadskoj lepotici, nakon dva meseca zabavljanja

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Tajno venčanje u Beogradu

Bivši zadrugar, kaskader Uroš Ćertić, venčao se tajno, danas u Beogradu.

Večiti neženja, kako su ga mnogi nazivali, kaže da je nakon nepuna dva meseca odlučio da oženi 13 godina mlađu fitnes instruktorku, Dajanu iz Novog Sada.

- Prvog maja smo Dajana i ja stupili u kontakt, do šestog smo se već zaljubili. Našli smo se u Novom Sadu i tada smo i započeli vezu. Posle tri sata sam jok rekao da sam spreman da je oženim. Ona me je iznenadila jer mi je objasnila kako je znala čim me je upoznala da ću ja biti njen muž - kaže kaskader.

Ćertić priznaje da je zgodnu Dajanu verio posle mesec dana veze:

- Na mesečnicu, šestog juna, sam je verio. Nisam hteo mnogo da čekam i danas smo se venčali - istakao je kaskader za "Informer".

Nije želeo da pravi veliku svadbu već je nakon građanskog venčanja posetio jedan luksuzni restoran u samom centru grada, sa prelepim pogledom na Terazije, gde su i proslavili.

- Uradili smo to u krugu porodice, nisam pravio ništa veliko. Nervira me kada na svadbe dođu neki rođaci koje samo tada vidim i nikad više. Dođu da bi našli neku zamerku. Nama je lepo, uživamo u našoj sreći - ističe on.

Uroš Ćertić Printskrin: Instagram/ukicertic011

Kaskader je svojevremeno javno pričao da se nikad neće oženiti, međutim, zbog fitnes instruktorke iz Novog Sada promenio je mišljenje:

- Pričao sam da se nikada neću oženiti, ali kada sam nju upoznao sve se promenilo. Dajana je uzela moje prezime presrećan sam što sam imao sreću da je upoznam - završava Uroš.

(Telegraf.rs)

Video: Kaskader stigao na suđenje zbog vitlanja oružjem u banci: Uroš Ćertić napustio Zadrugu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA