Usne, grudi, fileri, botoks: Ovo je spisak korekcija koje je radila Ana Ćurčić, evo kako je nekada izgledala

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

- Podržavam estetske operacije samo pod uslovom da ne upropastite sebe - rekla je ona

Bivša supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, nakon mnogo spekulacija šta je radila od plastičnih operacija, odlučila je da progovori.

Niame, ona se putem lajva na Instagramu obratila pratiocima, te otkrila do detalja šta je promenila na sebi.

- Radila sam usta pre 15 godina, biopolimer, koji vam ne preporučujem, zato što se meni napravila asimetrija. Jedino što radim na licu, osim svakodnevne nege je mezoterapija. Radila sam i botoks. Stavljala sam i filere kod očiju. Imam samo to. Ništa više ja na licu nisam radila - priznaje Ana u uključenju uživo na Instagramu.

- Operisala sam grudi. Da! Podržavam estetske operacije samo pod uslovom da ne upropastite sebe i da prestanete da ličite na sebe. Mislim da treba zadržati svoj izgled. Za male korekcije sam. Prosto, redovna nega kože je neophodna - zaključuje bivša takmičarka "Zadruge", a kako je nekada izgledala pogledajte u nastavku:

Inale, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, otkrila je da u bliskoj budućnosti planira da napusti zemlju i odmori od svega.

- Moji planovi su da idem na odmor, da se izolujem od svega. Sada trenutno moram da idem u emisije. Planiram da se selim. Takođe, kada se preselim aktiviram se oko salona, to sam zapostavila. Posvetiću se i treninzima, pa ću se snimati, možete ispratiti - istakla je ona na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA