Slika teško bolesnog Brusa Vilisa sa unukom slama srce: "Tata, tako sam srećna što te imam..."

 
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Brus je glumu napustio zbog bolesti i trudi se da što više vremena provede sa svojom porodicom

Brus Vilis, Bruce Willis Brus Vilis / Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ćerka legendarnog holivudskog glumca Brusa Villisa, Rumer Villis, pokazala je kako je provela Dan očeva.

Naime, ona se oglasila na Instagramu emotivnim fotografijama, a na jednoj od njih vidimo i glumca koji pozira sa nedavno rođenom unukom.

Brus u naručju drži malenu devojčicu, dok su se ostali članovi porodice okupili oko njega u čast Dana očeva.

- Videti kako moj otac danas drži moju ćerku nešto je nešto što ću ceniti do kraja života. Njegova slatkoća i ljubav prema njoj je tako čista i lepa. Tata, tako sam srećna što te imam, a i Lu, hvala ti što si najsmešniji, najljubazniji i naj kul tata kakvog devojka može poželeti. Najbolji tata - napisala Rumer u okviru svoje objave na pomenutoj mreži.

Brus se bori sa frontotemporalnom demencijom, a njegova ćerka Talula je nedavno i progovorila o dijagnozi svog oca i kako se teško nosila s njom u početku.

Ispričala je da je kod njega primetila neku vrstu nejasnog nereagovanja, za koju su članovi porodice pretpostavili da je posledica holivudskoga gubitka sluha. Objasnila je kako su mislili da su godine i godine koje je Brus proveo na setu oštetile njegov sluh.

- Pre svega želimo da izrazimo našu najdublju zahvalnost za neverovatnu ljubav, podršku i prelepe priče koje ste nam pružili otkako smo otkrili Bruseovu izvornu dijagnozu. Zbog toga želimo da vas obavestimo o našem voljenom suprugu, ocu i prijatelju jer sada imamo dublje razumevanje za ono što proživljava - počela je svoje oglašavanje Demi Mur, u februaru 2023. godine.

- Otkako smo objavili Bruseovu dijagnozu afazije u proleće 2022., njegovo stanje je napredovalo i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD) - napisala je Demi, pa dodala:

- Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se Brus suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu.

- FTD je okrutna bolest za koju mnogi od nas nikada nisu čuli, a može pogoditi bilo koga. Za osobe mlađe od 60 godina, FTD je najčešći oblik demencije, a budući da postavljanje dijagnoze može da traje godinama, FTD je verovatno mnogo rašireniji nego što znamo - napisali su oni na sajtu biografije, pa dodali:

- Danas ne postoje lekovi za ovu bolest, što je stvarnost za koju se nadamo da će se promeniti u godinama koje dolaze. Kako se Bruseovo stanje pogoršava, nadamo se da se sva medijska pažnja usmeriti na podizanje svesti u vezi ove bolesti koja zahteva daleko više svesti i istraživanja.

- Brus je uvek nalazio radost u životu – i pomogao je svima koje poznaje da učine isto. Mnogo znači kada vidimo da se taj osećaj brige vraća njemu i svima nama. Toliko smo dirnuti ljubavlju koju ste svi pružili prema našem dragom suprugu, ocu i prijatelju u ovom teškom trenutku. Vaše saosećanje, razumevanje i poštovanje može da omogući da pomognemo Brusu da živi što potpunijim životom - zaključila je porodica glumca.

Podsetimo, Brus ima tri ćerke iz braka sa glumicom Demi Mur - Talula, Skot i Rumer te ima dve ćerke sa svojom sadašnjom suprugom Emmom - Mabel i Evelin.

Brus Vilis je zbog bolesti stavio tačku na karijeru i snimanja, jer nije u mogućnosti da radi.

(Telegraf.rs)

Video: Brus Vilis uzeo mašinicu za šišanje i krenuo da se igra sa ćerkinom kosom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA