Dušica Jakovljević otišla na operaciju, mesecima je odlagala problem: "Biće teže nego što sam mislila..."

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

"Krenule smo u borbu", objavila je voditeljka uz fotografiju iz bolnice

Dušica Jakovljević Foto: Kobra

Voditeljka "Zadruge", Dušica Jakovljević, zbog poslovnih obaveza odlagala je rešenje zdravstvenog problema sa kojim se bori već neko vreme.

Niame, ona od novembra meseca odlaže operaciju nosa, a sada je konačno dobila priliku da je reši.

Mnogi su primetili da je u emisiji "Narod pita pobednicu" imala zapušen nos i da je teže govorila, a Dušica je iskoristila priliku, čim se rijaliti završio, da se posveti sebi i svom zdravlju.

- Krenule smo u borbu. Ispostavilo se da će biti teže nego što smo mislile zbog višemesečnog odlaganja operacije. Prvi dan sa mojom najboljom doktorkom za sinuse - napisala je Dušica uz fotografiju iz bolnice.

Dušica Jakovljević Printskrin: Instagram/dusicajakovljevic

- Da ne odgovaram ponaosob, sređujem sinuse kod jedine doktorke koja to radi ovom najboljom metodom, a nakon toga mi sledi oporavak, pa operacija devijacije. Moram da odmorim, pa od sutra mogu da odgovaram na pitanja - napisala je Jakovljevićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Dušica Jakovljević o incidentu sa Lepim Mićom u finalu Zadruge 6

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha

    14. jun 2023 | 20:20

    Hoce li iskoristiti priliku i nos malo da sredi. Skoro svaka je navela navodni problem sa sinusima, deformaciju i sl.a onda promene licni opis pocevsi od nosa...?

  • Maja

    14. jun 2023 | 23:39

    Ma kakvi sinusi ... mozda u najavi ali sustina je ista kao za grudi , obrve , usta i sada napokon i nos . Pa ako ce je usreciti neka operise nego sto sve kazu tesko disu ... itd . Zeza se ona puno a ima dvoje dece ... anestezije nisu bezazlene ... sta da se radi ...tastina je mocna .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA