Poznati se opraštaju od sina Enesa Begovića, njegova smrt ih je dotukla: "Bila je čast poznavati te"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

- Reči nemaju smisla u ovakvim momentima - napisao je Hasić

Sin pevača Enesa Begovića, Armin Begović preminuo je u 29. godini, što je mnoge ostavilo u suzama.

Naime, poznati su putem Instagrama izjavili saučešće porodici, te poručili da su uz njih u ovim teškim trenucima, a među njima je i pevač Emir Đulović.

- Dobri naš Enense, ne znam šta bih napisao, kako da se obratim, ne postoje reči, pa i da čovek kaže sabur, moraš biti jak. Jak si ti kao stena ali za ovu tugu otpor ne postoji. Neka Alah podari lepi Džennet našem Arminu. Želim da znaš da smo svi uz tebe. Iskreno saučešće tebi i tvojoj porodici odporodice Đulović - napisao je pevač Emir Đulović.

Zbog ove tragedije oglasila se i Rada Manojlović.

- Jao Bože kakva tragedija za sina Enesa Begovića. Neka počiva u miru, a kolegi iskreno saučešće - napisala je ona.

Fatmin Sulejmani takođe potresnim rečima oprostio se od prijatelja.

- Putuj brate, bila je čast poznavati te. Porodici Begović iskreno saučešće - napisao je Fatmin Sulejmani.

Amar Jašarspahić Gile izjavio je porodici šaučešće.

- Nemam reči... Da ti dragi Allah podari Džennet, a mom kolegi Enesu i porodici strpljenje u ovim teškim trenucima - napisao je Gile na Instagramu.

Kemal Hasić se takođe oprostio se od Armina Begovića.

- Svi smo Allahovi i njemu se vraćamo. Reči nemaju smisla u ovakvim momentima. Molim Allaha dragog da ti podari lep Džennet, a tvojim najbližima sabur – napisao je Hasić na Facebooku, objavivši fotografiju Armina.

Slobu Radanovića je takođe ova tragedija pogodila.

- Dragi Enese, legenda narodne muzike, koja celog života uveseljava ljude širom sveta, mnogo mi je žao zbog tvog bola i tragedije koja ti se dogodila. Svi smo uz tebe i tvoju porodicu! Neka vam Bog da snagu, a duši tvog sina da pronađe mir -napisao je Sloba potrebno poruku na društvenoj mreži Instagram.

Reči podrške Enesu je uputio i pevač Halid Muslimović, koji mu je veoma blizak prijatelj.

- Dragi moj prijatelju Enese Begoviću, rođeni moj, ja ne znam šta reći, ne znam šta napisati, samo znam onu narodnu, treba hladne glave, treba sabur, ali kako brate, nek našem dragom Arminu Bog podari mir, dženet, uz tebe sam dragi moj jarane, uz tebe je moja porodica jer si ti, kao i tvoji, deo nas, budi jak, takav i jesi, u ovome je teško biti jak. Tvoj prijatelj za sva vremena - poručio mu je Halid Muslimović.

Podsetimo, Armin Begović preminuo je danas 13. juna iznenada. On je živeo u Sarajevu, a prema poslednjim dostupnim informacijama radio je u Ministarstvu spoljnih poslova BiH.

Oglasio se i menadžer Enesa Begovića, koji je zamolio za privatnost u ovom teškom trenutku za porodicu Begović i istakao da će detalji o dženazi Enesovog sina biti poznati sutra.

- Porodica će se oglasiti sutra o vremenu i mestu Arminove dženaze. Takođe želim stati na kraj neistinama i manipulacijama koje su se pojavile, ovo nisu situacije kada se takve stvari rade - rekao je za portal "Avaz" Nedim Srnja, menadžer Enesa Begovića i prijatelj porodice Begović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA