Na usnama rane i podlivi, a ona presrećna: Bolni snimak Zorje Pajić iz ordinacije, sebi ispunila veliku želju

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Snimala ceo proces oporavka

Zorja Pajić Zorja Pajić / Printskrin: Tiktok/zorja__

Od samog pojavljivanja u "Zvezdama Granda", mlada pevačica Zorja Pajić važila za jednu od najlepih takmičarki.

Iako su joj često govorili da pleni neobičnom lepotom i harizmom, Grandova zvezda je u javnosti isticala da dugo razmišlja o korekciji lica.

- Idem da radimo usta. Već dugo razmišljam o tome i došla sam do zaključka da to zaista želim i da mi je važno i da to nema nikakve veze sa tim kako ljudi mene vide, već kako ja sebe vidim na fotografijama, na snimcima, u ogledalu na kraju krajeva. Mislila sam da je prolazno, međutim zaista dugo razmišljam o tome i odlučila sam da probam da vidim kako će biti - ispričala je na TikToku Zorja i potom pokazala ceo proces.

- Stavljamo hijaluron, koji nestaje nakon šest meseci do godinu dana. Stavljamo 0,5 mililitara sve ukupno - objasnila je ona.

Nekoliko dana nakon intervencije, u procesu oporavka, Pajićeva je imala modrice oko usana. Ipak, podlivi su, nakon sedam dana nestali, a ona je dobila željeni efekat.

- Posle sedmog dana izgleda kao da ništa nisam ni radila sa ustima, ali to sam želela - istakla je pevačica.

@zorja__ #CapCut ŠALIM SE, PREZDOVOLJNA SAM! 0,5ml 💉 #fakebody #fakebruise #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #viral #zorja #zorjapajic #zorjapajić #drnadamaksimovic #medigroupbelgrade #lipfiller #hyaluronicacid #hyaluronfiller ♬ original sound - Zorja

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA