Ana Ćurčić pokazala Roleks koji je dobila od Ace Bulića: Na njemu dijamanti i košta 18.000 evra

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

"Bilo mi je neprijatno da ga uzmem, šokirala sam se", istakla je Zvezdanova bivša ljubav

Aca Bulić, Ana Ćurčić Ana i Aca / Foto: Kobra

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, nakon finalne večeri, dobila je skupoceni poklon od svog bliskog prijatelja, Ace Bulića.

Reč je o jednom od najluksuznijih satova, marke Roleks.

Mnogi su osporavali da je sat original, kao i to da ga je uopšte dobila, a Ćurčićeva je stavila tačku na nagađanja i objavila fotografiju svog poklona na Instagramu.

- Jesam, dobila sam ga. Prelep je poklon, čak mi je bilo neprijatno da ga uzmem, šokirala sam se. Dobila sam vrlo lep Roleks od Ace - rekla je Ana za Pink.rs, a poklon je stigao u originalnom, zelenom pakovanju.

Model ovog skupocenog aksesoara je dejtdžast i od kombinacije je belog i žutog zlata, sa dijamantima, a cena mu je oko 18.ooo evra.

- Sat koji ste toliko čekali - dopisala je uz fotografiju na Instagram storiju Ana i označila svoju kumu Milenu Kačavendu i prijatelja Acu Bulića.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Ćurčić po izlasku oplela po kumi Mileni Kačavendi: "Šokirana sam šta je sve pričala, demantujem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seka

    13. jun 2023 | 13:17

    Nerazumijem tu zenu, dosla zbog prevare muza u rijalitiju dali da ga vrati ili da ga strpa ponovo u zatvor. Trpjela je svasta ali zasto, sto ga nije ostavila i svoje probleme rijesila u cetiri oka a ne na televiziji. Ja sam imala takav zivot kao ona ali kad je doslo da sebise nemoze rijesila sam to u cetiri zida ,nije bilo lako i nastavili da zivimo lijepi, zivotom. U zadruzi kuka sve joj upropastio ,unistio zivota od dobrog prijatelja dobija na poklonsat od nekoliko njiljada eura, sto joj taj prijatelj nije dao te pare i pomogao da rijesi svoje novcane probleme . Sve mi je to tako providno , u jednu ruku je i zalim jer neznam sta je htjela postici sa ovim ponasanjem ,sa projateljem i kumom postigla je kontru kao i ona sa svojim ponasanjem u zadruzi. Sad najavljuju da ce da pricaju i sve iznesu istinu,kome sta nas vise smara sa svojim zivotom to nas ne interesuje,bolje bi bilo da seokrene postenom radu i da obezbjedi sebi i djeci neki normalan zivot.

  • Ennee

    13. jun 2023 | 13:20

    Prevaranti

  • Nekatamo

    13. jun 2023 | 13:18

    Jel to prvi,drugi ili treći nevenčani muškarac 🤥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA