Otkriveno koliko je iznosio honorar Brene i Slobe na slavlju od milion evra u Crnoj Gori: Svi detalji krštenja

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Posebno se vodilo računa i o tome ko će zabavljati goste

Proteklog vikenda je u Crnoj Gori, u Dobrim Vodama, održano krštenje preduzetnika iz Nemačke o kojem priča ceo region.

Slavlje je održano u luksuznoj vili koja poseduje dva bazena, jedan u dvorištu, drugi na krovu vile, a sada su otkriveni i ostali detalji.

Goste su zabavljali Lepa Brena i Sloba Radanović, a ovaj događaj je jedno od najskupljih vlaških veselja ikada organizovanih na ovim prostorima, prenosi "Kurir".

Cela plaža i hotel na obali mora su bili rezervisani za goste veselja. Da gazda nije žalilo novca za krštenje svojih unuka, svedoči i činjenica da je samo dekoracija navodno koštala preko 50.000 evra. Na meniju su pored tradicionalne kuhinje bili i plodovi mora, biftek i najukusnije poslastice iz svih krajeva sveta. Služio se najskuplji šampanjac, a svi gosti jeli su za zlatnim priborom.

Posebno se vodilo računa i o tome ko će zabavljati goste, pa je gazda samo za muziku dao više od 120.000 evra.

Sloba Radanović je oduševio sve prisutne i za to je dobio honorar od 20.000 evra. Posle njega nastupila je jedna od najvećih muških rumunskih zvezda Florin Salam i to za svotu od 50.000 evra, a na kraju, kao šlag na torti, pojavila se iLepa Brena. Ona je takođe, kao i njen rumunski kolega, za ovaj nastup dobila 50.000 evra, piše dalje pomenuti portal.

Poznato je da Brena ne nastupa često na privatnim veseljima ovakvog tipa, ali je, prema priči prisutnih, zaista napravila spektakl. Pored honorara, pevačici je navodno plaćen i avionski prevoz, a odsela je u jednom od najskupljih hotela na Crnogorskom primorju. Na kraju njenog jednočasovnog koncerta upriličen je i vatromet, koji je obasjao celu obalu.

Specijalna emisija o ovom veselju emitovaće se sutra uveče na TV Happy od 21:30.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte atmosferu sa nastupa Brene i Senidah

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA