Otkrivamo! Anastasija i Nemanja nakon gubitka bebe u tajnosti posetili sveto mesto

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Oni su želeli da pronađu mir nakon bolnog iskustva koje su preživeli

Anastasija Ražnatović bez šminke, bez filtera Anastasija Ražnatović / Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

Mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović krajem maja izgubila je bebu u petom mesecu trudnoće, a ove tužne vesti objavio je njen dečko fudbaler Nemanja Gudelj.

Nakon ove tragedije ćerka Cece Ražnatović ugasila je društvene mreže, a u javnosti je prvi put viđena na stadionu u Mađarskoj gde je bodrila Nemanju tokom meča za osvajanje Lige Evrope.

Nakon pobede Sevilje, Anastasija je doputovala u Beograd, ali se kod kuće zadržala kratko jer je sa Nemanjom uputila u Trebinje, rodno mesto njegovog oca.

Sada se na mrežama pojavila fotografija na kojoj se vidi Anastasija ispred manastira Ostrog u Crnoj Gori. Ona i Nemanja su u tajnosti posetili ovo sveto mesto želeći da pronađu mir nakon bolnog iskustva koje su preživeli.

Sliku sa Anastasijom podelila je jedna devojka koja se uslikala sa njom i tako otkrila da je pevačica posetila manastir Ostrog.

Podsetimo, Cecina ćerka u nedelju je uslikana na aerodromu prilikom dolaska u Beograd. Sa njom u društvu, pored Nemanje, bili su i njegov brat Dragi i njegova devojka.

(Telegraf.rs)

Video: Prvo pojavljivanje Ražnatovićeve nakon gubitka bebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA