Irina 2Hot se posle 15 godina vratila na scenu i izgleda skroz drugačije

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

- Muziku nikada nisam mogla da zaboravim i da je ostavim iza sebe - rekla je Irina za Telegraf.rs

Nekad vatrena plavuša Irina Kolin, poznatija kao Irina 2Hot, vratila se na scenu posle decenije i po, i to pesmom u kojoj priznaje gde je grešila kada je bila mlađa.

Ono što će publiku iznenaditi je novi izgled ove pevačice, pošto više nije plava, ali jedno je isto kao i pre - savršena linija po kojoj je uvek bila prepoznatljiva.

Nova pesma nosi naziv "Nisam više mala", a spot za istu pogledajte u nastavku:

- Sve je počelo zbog remiksa koji sam radila našem pokojnom Gru u čast, i onda su svi bili u fazonu ti moraš da se vratiš. Ćerkica mi je velika, imam svoj biznis, bjuti salon, ali muziku nikada nisam mogla da zaboravim i da je ostavim iza sebe - rekla je Irina nedavno za Telegraf.rs.

- Idem sa omladinom, priklonila sam se novom žanru. Dugo sam birala pesmu koju su uradili Mihajlo Vujić i Relja Regis, brz je ritam, komercijala, pesma se zove "Nisam više mala". Sada sam ispunjena, stekla sam sve, ćerkica mi je najbitnija. Jeste da sam razvedena, ali srećno razvedena u dobroj komunikaciji i eto lepo mi je. Ćerka me podržava u svemu i zato se vraćam na scenu - otkrila je.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA